Akbank'tan Koronavirüs Kararı! "30 Haziran'a Kadar"

Akbank, Çin'in wuhan kentinde çıkan ve kısa sürede Türkiye'de de etkisini göstermeye başlayan yeni tip koronavirüs pandemisine ilişkin toplumsal mücadeleye destek vermek üzere aldığı kararları açıkladı.

Akbank'tan Koronavirüs Kararı! "30 Haziran'a Kadar"

Açıklamada, bireysel ve tüzel Akbank müşterilerinin 30 Nisan'a kadar olan anapara, faiz ve taksit ödemeleri talep edilmesi halinde mevcut koşullarla 30 Haziran'a kadar ertelenebilecek. Mobil , İnternet şube ve ATM'den gerçekleştirilecek EFT ve havala işlemleri 30 Nisan'a kadar ücretsiz yapılabilecek.

Müşterilerin banka ATM'lerinden günlük para çekme limiti kart ile ücretsiz 5 bin lira ve ek olarak akbank mobil QR kod ile 5 bin lira olmak üzere 10 bin liraya kadar çıkarılacak. Açıklamada ayrıca, "Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından korunmak ve hep birlikte mücadeleye destek vermek için kurum olarak süreci yakından takip ediyor, gerekli önlemleri hızla hayata geçiriyoruz. 72 yıldır Türkiye'ye inanan ve hiçbir konuda desteğini esirgemeyen Akbank, bu dönemde de müşterilerinin yanında olacak ve her türlü ilave tedbirleri hızla almaya devam edecektir." denildi.