Akbank'ta hesabı olan 2 gün içinde bunu yapsın! Tam 1 yıl para ödemeyecekler

Akbank'tan açıklama yayınlandı. Banka tarafından yapılan açıklamada yeni bir kampanyanın başlatıldığı belirtildi. Kampanyaya katılan tüm vatandaşlara 2000 TL'ye varan indirim sağlanacak. Kampanya 31 Mart'ta sona eriyor. Dolayısıyla 31 Mart'tan önce kampanyaya katılan herkese 2000 TL indirim verilecek. Ayrıca, kart kullanım ücreti bir yıl boyunca ücretsizdir.

Akbank'ta hesabı olan 2 gün içinde bunu yapsın! Tam 1 yıl para ödemeyecekler

Akbank yeni bir kampanya başlatırken yeni kampanyanın ayrıntılarını açıkladı. Akbank'tan gelen kampanya açıklamasına göre, mobil cihazınızdan Axess veya Wings'e Akbank üyesi olarak kayıt olduğunuzda, market ve gıda sektöründeki ilk harcamalarınızdan yüzde 50, toplamda ise 2.000 TL'ye kadar indirim alacaksınız. Akbank kampanyasına ilişkin açıklama ve detaylar aşağıdaki gibidir..

Yeni Akbanklılar, 12-31 Mart tarihleri ​​arasında Akbank Mobil'i indirerek ve "Akbank'a üye olmak istiyorum" butonuna tıklayarak ilk Akbank üyelik kayıt işlemlerini mobilden tamamlayarak kampanyadan yararlanabilirler.

Yukarıdaki tarihler arasında yeni Akbank üyeleri. Orijinal Axess veya Wings kartına ilk kez başvurmanız gerektiğini ve başvurunuzun 31 Mart'a kadar onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Başvuruları 31 Mart'a kadar onaylanan Akbank müşterileri, 15 Nisan'a kadar tüm market ve bakkal harcamalarında ilk işlemde yüzde 50, işlem başına 500 TL'ye, toplamda ise 2.000 TL'ye kadar indirim kazanacak.

Promosyon avantajlarının aynı gün ve aynı işyerinde yapılan ilk harcamalarda eçerli olduğunu lütfen unutmayın.

Akbank'ta hesabı olan 2 gün içinde bunu yapsın! Tam 1 yıl para ödemeyecekler

Kartınız onaylandıktan 2 gün sonra aktif hale gelecektir.

Promosyon indirimlerinin, kredi kartınızın onaylanmasından iki iş günü sonraki alışverişlerde geçerli olacağını lütfen unutmayın. Akbank üyelik işlemini kurye aracılığıyla tamamlayan katılımcılar, belge işlemini tamamlayıp bankadan belgelerini teslim aldıktan sonra kredi kartı başvurusu yaparak kampanyadan yararlanabilirler.

Kampanyadan Akbank üyelik sürecini mobilden başlatan ancak hata mesajı alan veya işlemini şubede tamamlayan katılımcılar da yararlanabilecek.

Cep telefonunda veya şubesinde Akbank bulunanlar. Kredi kartı başvurusunu şubeler, müşteri iletişim merkezleri, Akbank Mobil, Juzdan, internet şubeleri, ATM'ler, akbank.com, axess.com.tr ve Wingscard.com.tr kanallarından yapabilirsiniz.

Henüz şifre belirlememiş, kredi kartı kurye elinde olan veya kredi kartı henüz onaylanmamış kart sahipleri Akbank Mobil'den dijital kart başvurusunda bulunarak promosyondan yararlanabilirler.

Kampanya yalnızca Axess ile Wings bireysel kredi kartlarında geçerlidir. Ücretsiz ticari kredi kartları, eklenti kartları ve sanal kart uygulamalarının dahil olmadığını lütfen unutmayın.

Axess ve Wings kredi kartı sahiplerinden 1 yıl boyunca kart ücreti ödeme zorunluluğu yok.

Promosyonlardan elde edilen indirimler, ilgili işlemi yaptığınızda kartınıza otomatik olarak yüklenecektir.