Akbank’ın müşterisi olan nakit parayı kazandı! 50 Bin TL ödeme yatırılıyor

AKBANK müşterilerine harika bir haberimiz var: Banka kartı sahiplerine özel olarak 50.000 TL'ye varan nakit avans fırsatı sunulacak! Bu fırsat, kart sahiplerinin finansal esnekliğini artırarak, acil nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılamalarını sağlayacak.

Akbank’ın müşterisi olan nakit parayı kazandı! 50 Bin TL ödeme yatırılıyor

Akbank, ATM kartı sahiplerine yönelik düzenlediği yeni kampanya kapsamında, bireysel müşterilere 50.000 TL'ye varan kredi desteği sağlayacağını duyurdu. Nisan ayının sonuna kadar geçerli olacak bu kampanyaya katılmak isteyen Akbank müşterileri, banka hesapları aracılığıyla mobil uygulama ya da SMS yoluyla kolayca başvuruda bulunabilirler.

akbank

Akbank'tan Müşterilerine 50 Bin TL

Akbank müşterileri için sunulan 50.000 TL'lik kredi kampanyasına katılım oldukça basit bir süreçtir. Eğer bir Akbank hesabınız varsa ve bankanın mevcut müşterisiyseniz, mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapmadan önce bir şifre oluşturmanız gerekmektedir. Akbank'ın mobil uygulamasını kullanarak yapacağınız 50.000 TL'lik kredi başvurusu, gelir belgesi talep edilmeden ve şubeye gitme zorunluluğu olmaksızın onaylandığı takdirde, doğrudan hesabınıza aktarılacaktır.

Akbank'tan kişisel kredi talep eden müşteriler, cep telefonlarından hızlı bir SMS işlemiyle başvurularını gerçekleştirebilirler. 'Kredi' kelimesini yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaralarını ekleyip, bu mesajı 4425'e göndermeleri yeterli. Bu basit adımla, sadece beş dakika içinde kredi onay durumlarını öğrenebilirler.