Akbank'tan Emekli Maaşlarına Yönelik Yeni İmkan!

Akbank, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli maaşını Akbank'tan alan müşterilerine maaşları yatmadan 2 gün önce hesaptan çekebilme imkanı tanıyor.

Akbank'tan Emekli Maaşlarına Yönelik Yeni İmkan!

Akbank'tan Emekli Maaşlarına Yönelik Yeni İmkan!

Akbank, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli maaşını Akbank'tan alan müşterilerine maaşları yatmadan 2 gün önce hesaptan çekebilme imkanı tanıyor. Akbank tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, Akbank'tan SGK emekli maaşı alan ve emekli maaş hesabında artıpara kredi limtii tanımlı olanların yararlanabileceği kampanyada, müşterilerin maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş günü ödeme arasında mevcut artıpara kredisi limitlerine yüzde 0 faiz uygulanıyor, böylece Akbank müşterisi SGK emeklileri ilgili tarihlerde maaşlarını erken çekebiliyor.

Akbank'ın konuya ilişkin yaptığı bilgilendirmede, maaş sürecine ilişkin, "Akbank olarak emeklilerimizin hayatını kolaylaştıracağına inandığımız yeni bir kampanyayı hayata geçiriyoruz. Maaşın son günlerinde yaşanan nakit sıkışıklığı gerçeğini göz önünde bulundurarak emekli müşterilerimize özel çözüm ürettik. Emekli maaşını bankamızdan alan müşterilerimiz artık maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekme imkanına sahip. Böylece bankamızdan SGK emekli maaşını alanlar rahat bir nefes alacak ve emekliliğin keyfini çıkaracak. Buna ek olarak emekli maaşını Akbank’a taşımak isteyenler 450 liraya varan promosyon ödemesinden de yararlanabilecek. Üstelik maaşlarını şubeye gitmeden Mobil Bankacılık, İnternet Şube, Çağrı Merkezi ve www.akbank.com üzerinden de kolayca taşıyabilecekler." ifadelerine yer verildiği görüldü.

Kamubulteni.com  / Ekonomi