Akbank 2020 Bayram Kredisi Başvurusu... Düşük Faizle 3 Ay Geri Ödemesiz 60 Ay Vadeli

Akbank 'ın 2020 yılı bayram kredisi kampanyası için başvurular devam ediyor. Ramazan Bayramı'na bir nebze de olsa rahat girmek isteyen vatandaşlara düşük faizli 3 ay geri ödemesiz bayram kredisi veriliyor.

Akbank 2020 Bayram Kredisi Başvurusu... Düşük Faizle 3 Ay Geri Ödemesiz 60 Ay Vadeli

Akbank'tan bayram kredisi.

2020 yılı Ramazan Bayramı için geri sayıma son günlere girilirken , bir nebze de olsa rahat bir bayram geçirmek isteyen , ailesine rahat bir bayram imkanı sunmak isteyen vatandaşlar, bankaların bayram kredilerini araştırmaya başladı. Akbank, bayram kredisi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı ve kampanyanın devam ettiğini duyurdu.

"Bayram Kredinizi Akbank'ta kullanın, ihtiyaçlarınızı ertelemeyin!" sloganı ile duyurulan bayram kredisinde kredi faizinin 1.03 olduğuna yer verildi. 

3 AY GERİ ÖDEME YOK

Akbank, verdiği bayram kredisinde ilk 3 ay ödeme yapılmaması imkanı sunuyor. Şimdi çekeceğiniz bayram kredisini Kurban Bayramı 'ndan sonra ödemeye başlıyorsunuz.  Akbank, "Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 60 ay olabilir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. 3 ay ertelemeli kredinin vadesi en fazla 57 ay olabilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak ertelem faizi tahsil edilir. Bir sonraki aydan itibaren taksit ödemeleri başlar." açıklamasını yaptı.

50 BİN TL 60 AY VADE

Bayram kredisi kampanyasında üst limit 50 bin TL olarak açıklandı. Vatandaşlar , bayram kredisini 60 aya kadar vade ile çekebiliyor.  Kredide en düşük tutar ise 3 bin TL olarak açıklandı.

KREDİ HESAPLAMASI

3 bin, 10 bin, 15 bin, 40 bin 50 bin TL 'lik bayram kredisi çekecek vatandaşların kredi maliyetleri, aylık yapacakları ödeme ve toplam geri ödeme tutarı tablosu şu şekilde:

BAŞVURU

Akbank 'ın kredi başvuru duyurusu şu şekilde:

Dilerseniz hemen şimdi Akbank.com'dan, Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak veya Akbank Direkt İnternet veya Mobil'e girerek belgesiz, imzasız Direkt Kredi** kullanabilir veya aşağıdaki belgelerle birlikte Şubelerimize başvurabilirsiniz..

Henüz Akbank müşterisi değilseniz kredimakbankta.com sayfasından gerekli bilgiler ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz

Hemen şimdi ihtiyaç kredisi başvurusu için Akbank Direkt'e giriş yapın. Akbank Direkt ’e müşteri numaranız, TC kimlik numaranız veya kredi kartı bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız üzülmeyin! “Şifre Al”a tıklayarak şifrenizi alabilirsiniz.

DİĞER BANKALARIN KREDİLERİ

Şekerbank bayram kredisi için TIKLAYIN

İş Bankası bayram kredisi için TIKLAYIN

ING Bank bayram kredisi için TIKLAYIN