Akaryakıta Yeni Zam Geliyor!

Akaryakıt sektörü kaynaklarının verdiği bilgilere göre bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatına 1 lira 7 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Akaryakıta Yeni Zam Geliyor!

Akaryakıt sektörü kaynaklarının verdiği bilgilere göre bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatına 1 lira 7 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Benzinde fiyat değişimi beklenmiyor.


Dün benzine indirim, motorinin litre fiyatına ise zam gelmişti.Benzine 83 kuruşluk indirim , motorine ise 76 kuruşluk zam geldi. Zam dünden itibaren pompalara yansıtıldı. 

Son dakika: Akaryakıtta kafalar karışık: Motorin zammı ikinci kez 'iptal'  (17 Ağustos güncel benzin ve motorin fiyatları) - Finans haberlerinin doğru  adresi - Mynet Finans Haber


Güncel akaryakıt fiyatları

İstanbul'da benzinin litre fiyatı 20 lira 34 kuruş seviyesinden, motorin 24 lira seviyesinden LPG ise 11.23 TL seviyesinden satılıyor.

Ankara'da benzinin litre fiyatı 20 lira 34 kuruş seviyesinden, motorin 24,09 lira seviyesinden LPG ise 11.37 TL seviyesinden satılıyor.

İzmir'de benzinin litre fiyatı 20 lira 46 kuruş seviyesinden, motorin 24,11 lira seviyesinden LPG ise 11.04 TL seviyesinden satılıyor.