Akaryakıta tekrar zam geliyor! O tarihten itibaren zamlı fiyattan alınabilecek şimdiden depoları doldurun

Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorin için zam yapılmıştı. Sektör kaynakları tarafından yapılan yeni habere göre benzin ve motorine tekrardan zam geliyor. Fiyatlar ne olacak?

Akaryakıta tekrar zam geliyor! O tarihten itibaren zamlı fiyattan alınabilecek şimdiden depoları doldurun

Uzun süredir benzin ve motorine büyük zamlar yapılmazken sektör kaynakları tarafından açıklanan yeni bilgiyle birlikte bu yeni fiyatlandırma geliyor. Yapılacak yeni zam sonrasında vatandaşlar o fiyatlar üzerinden depolarını doldurmaya başlayacak.

Zam Ne Zaman Geçerli Olacak?

Geçtiğimiz günlerde motorin litre fiyatına 76 kuruşluk bir zam gelmişti. Yapılan zamla birlikte motorinin litre fiyatı 20 TL'ye kadar dayanmıştı. Otomobil kullanıcılarına yeni bir zam duyurusu daha geldi. Yapılan duyuruyla birlikte yeni zamlı fiyat 23 Mayıs 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak. Geçtiğimiz günlerde motorinde yapılan zam bu sefer için benzin fiyatlarında geçerli oldu.

Benzine Ne Kadar Zam Geliyor?

Önümüzdeki Pazartesi gecesinden itibaren geçerli olacak yeni zam bu sefer benzine yapıldı. 23 Mayıs Salı gününden geçerli olmak üzere yapılan zam tutarı 77 kuruş olarak tüketiciye yansıyacak. Fiyatlandırma, yapılacak yeni düzenlemelere ve brent petrol fiyatlarındaki değişme göre farklılık gösterebilir. Yeni yapılacak zam haberleri sitemiz üzerinden sizlerle paylaşılarak bilgilendirme yapılacaktır.

20 Mayıs 2023 Güncel Akaryakıt Fiyatları

İstanbul akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 19,76 TL

Motorin fiyatı: 19,33 TL

Ankara akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 20,17 TL

Motorin fiyatı: 19,74 TL

İzmir akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 20,16 TL

Motorin fiyatı: 19,82 TL

Samsun akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 20.34 TL

Motorin fiyatı: 19.94 TL

Yapılacak yeni zamla birlikte bu fiyatlara 77 kuruşluk bir zam eklenecek. Fiyatlandırma akaryakıt satan firma ve bölgeye göre değişkenlik gösterebilmektedir. Sitemizde yer alan fiyatlandırma sadece bilgilendirme amaçlı gösterilmektedir. Yeni gelecek zam haberleri için sitemizi sürekli olarak ziyaret edebilirsiniz.