Akaryakıta İndirim Geliyor Tarih Belli Oldu

Brent petrolün 100 doların altına düşmesi sonrası vatandaşlar akaryakıt fiyatlarının düşmesini bekliyordu. İndirim ile ilgili haber geldi. İşte gelecek indirim miktarı ve tarihi.

Akaryakıta İndirim Geliyor Tarih Belli Oldu

Uluslararası piyasalarda brent petrol fiyatlarının düşmesi ile akaryakıt fiyatlarında indirim konusu gündeme geldi. Petrol fiyatlarının yükselmesiyle akaryakıta üst üste gelen zamların, petrol fiyatlarının düşmesiyle de aynı hızda ve oranda yapılmasını bekliyordu.

İndirim 1 Lira 50 Kuruş

Edinilen son dakika bilgisine göre akaryakıt fiyatlarına yapılacak indirim miktarı 1 lira 50 kuruş. İndirim sadece motorine uygulanacak, benzine indirim şuan için olmasa da hafta ortasında olabileceği söylentisi var.

KRT’den Olcay Dilek’in haberine göre sektör temsilcileri, verilerin her an değişebildiğini belirterek, “Motorinde indirim hemen hemen kesin. Tutar, verilerdeki oynaklığa göre değişebilir. Şu anki verilere göre litrede 1.5 TL indirim var” dedi

İndirim 12 Martta

Motorine yapılacak indirimin 11 Nisan Pazartesi'yi 12 Nisan Salı'ya bağlayan gece 1.5 TL  olması bekleniyor.

Benzine İndirim Hafta Ortasında Olabilir

Olcay Dilek’in aktardığına göre sektör temsilcileri, benzinde indirim olup olmayacağı sorusu üzerine, “Brent petrol ve küresel piyasalarda söz konusu ürünün ton fiyatının biraz daha düşmesi halinde benzinde de hafta ortasında bir indirim gündeme gelebilir” diye konuştu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /