Akaryakıta Bir İndirim Daha Geliyor Fiyatlar Eşitleniyor

Akaryakıta piyasasında hareketlilik durmuyor. Motorine üst üste gelen üç indirimden sonra bu gece bir indirim daha bekleniyor.

Akaryakıta Bir İndirim Daha Geliyor Fiyatlar Eşitleniyor

Dizel araba kullanan araç sahipleri son günlerde gelen indirimlerle sevinmeye başladı. Brent petrolde yaşanan gelişmeler ve döviz kurundaki değişiklikler sonrası motorine üst üste gelen dördüncü indirim pompa fiyatlarına yansıyacak.

Dördüncü Kez İndirim

Motorinin litre fiyatına geçtiğimiz günlerde gelen 60 kuruşluk indirimden sonra 1 lira 02 kuruşluk bir indirim daha gelmişti. Gece yarısı ise motorine 65 kuruşluk bir indirim gelmişti. Motorine bu gece yarısından itibaren 68 kuruşluk indirim daha bekleniyor.

Benzinle Eşitleniyor

Üst üste gelen indirim haberleri ile beraber motorinin litre fiyatı benzinle eşitleniyor. Güncel olarak İstanbul’da motorinin litresi 21 lira 82 kuruşa gerilemiş durumda. Benzinin litresi ise 21 lira 14 kuruştan satılıyor. Bu gece pompaya yansıması beklenen indirimden sonra iki ürünün fiyatı eşitlenecek.

LPG’ye Zam Geldi

Dizel araç sahipleri gelen indirimlerle sevinirken LPG’li araç sahipleri ise gece yarısı gelen zamla üzüldü. LPG’ye gece yarısı 1 lira 07 kuruşluk büyük bir zam geldi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /