Akaryakıta Bir İndirim Bir Zam Haberi

Son dakika haberi: Akaryakıt ürünlerine bir indirim bir de zam haberi geldi. Yapılan açıklamada indirim ile zammın bugün gece yarısından itibaren geçerli olacağına yer verildi.

Akaryakıta Bir İndirim Bir Zam Haberi

Son dakika : Akaryakıta bir indirim bir zam.

Son dönemlerde brent petrolde yaşanan sert düşüş sonrası akaryakıt fiyatlarında ciddi düşüşler meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre brent petrol fiyatının 23 dolar seviyesine kadar düşmesi neticesinde benzine bir indirim daha yapılacağı bildirildi. 

Yapılan son dakika açıklamasında benzin fiyatlarına bugün gece yarısından itibaren 8 kuruş indirim yapılacağı bildirildi. İndirim haberinin hemen ardından bir de zam haberi geldi. Yapılan açıklamada motorine bugün gece yarısından sonra zam geleceği bildirildi. Bugün gece yarısından sonra benzine 8 kuruş indirim , motorine ise 6 kuruş zam yapılacak.

EPGİS AÇIKLAMA YAPACAK

Akşam saatlerinde EPGİS 'in açıklama yapması ve benzin ile motorin fiyatlarına yapılacak indirim ile zammın detaylarını vermesi bekleniyor. 

LPG 'YE NE İNDİRİM NE ZAM

Benzin ile motorin fiyatlarında son dönemlerde yaşanan indirim dalgasına LPG  dahil edlmedi. Milyonlarca vatandaş,  otogaz fiyatlarında da indirim yapılmasını bekliyor. 

Peki sizce LPG indirim oranı ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.