Son dakika : Benzin ve Motorin fiyatlarına gelecek indirim belli oldu.
OPEC 'te geçtiğimiz gün brent petrol fiyatına yapılan 8 dolarlık indirim sonrası indirim beklentisi başladı. Brent petrolde yaşanan yüzde 27 'lik indirim sonrası Türkiye 'de akaryakın ürünlerine yapılacak indirimler için ilk açıklama geldi.
RUSYA VE SUUDİ ARABİSTAN ANLAŞAMADI
Rusya ve Suudi Arabistan arasında yaşanan anlaşmazlığı nedeniyle petrol fiyatlarının sert düşmesi ve brent petrol fiyatının 30 dolar seviyesine kadar gerilemesiyle iç piyasada akaryakıt ürünlerinde beklenen indirim haberi geldi.
Uluslararası piyasada benzin ve motorinin ton fiyatının düşmesi sonrası Türkiye 'de akaryakıt ürünlerine gelecek indirimin detayları belli oldu. Yapılan son dakika açıklamasında benzinin litre fiyatında 61 kuruş, motorinde ise 56 kuruş indirim yapılacağına yer verildi.
AKARYAKIT İNDİRİMİ NE ZAMAN?
Açıklamada benzine 61, motorine 56 kuruşluk indirimin 10 Mart 2020 'yi 11 Mart 2020 Çarşamba 'ya balayan gece yürürlüğe gireceğine yer verildi.
Peki sizce benzin ve motoine gelen bu indirim makul mu? Daha mı fazla olmalıydı? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Bu indirim i az buluyorum en az 2 liralık indirim olmalıydı
En 1.50 indirim olmalıydı
İnsanda biraz utanma olur petrol 70$ dan 25-30 $ inmiş %50 den fazla düşüş olmuş indirim ilaç gibi 50 krş civarında tutulmuş yetkililer ve sorumlular milletle dalga mı geçiyorlar adam mı seçiyorlar anlayamadık biraz edep ya Hu
İndirime bak çay demle. Brent petrolün fiyatı ne kadar düşüyor bizde ne kadar yansıyor. Yazıklar olsun.
sizde gerçekten at gözlüğü var
Beğen (0) Beğenmedim! (0)ülkede LPG denen bir illet var benzin 3,5 TL olsa kimse gaz almaz ama maalesef mecburiyetten alıyoruz...
Adamlar zarar edeceklerini mi saniyorlar da... zarardan kar elde etmeye mi çalışıyorlar anlamadim, fırsatçılığın da bu kadarina pes doğrusu
En azından yarıya inmeliydi.Benzin3,5tl.mazot2,5tl.olmalı.
1,5 tl indirim olmalı motorin ve benzin de