Akaryakıt fiyatları 3 haneye çıkıyor! O tarihte rakamlar ikiye katlanacak

Akaryakıt sektöründe fiyat artışları devam ediyor. Yakın bir zamanda, fiyatların yüz liranın üzerine çıkacağı öngörülüyor. Belirtilen tarihe kadar, akaryakıt fiyatlarının 50 lira üzerinde bir artış göstermesi muhtemel. İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

Akaryakıt fiyatları 3 haneye çıkıyor! O tarihte rakamlar ikiye katlanacak

Enflasyonun yükselişi ve döviz kurlarındaki dalgalanmalarla birlikte, ülkemizde benzin fiyatları da artış gösteriyor. Her yeni zammın ardından akaryakıt fiyatları rekor seviyelere ulaşırken, edinilen son bilgilere göre fiyatlar yakında üç basamaklı rakamlara ulaşacak. Belirlenen tarihe dek, fiyatların 50 lira üzerinde artması öngörülüyor.

akaryakıt fiyatları

AKARYAKITA YENİ ZAM

Yılın başından bu yana, Benzin, Motorin ve LPG fiyatlarına ardı ardına zamlar yansıtıldı. Brent petrolün varil fiyatındaki artış, dolar kurunun yükselmesi ve ÖTV düzenlemeleri nedeniyle akaryakıta eklenen zamlar devam edecek gibi görünüyor. Sektör içinden sızan haberlere göre, belirlenen tarihe kadar akaryakıt fiyatlarının üç haneli sayılara ulaşması bekleniyor. Otomobil sahipleri için endişe verici olan bu durumda, 50 TL üzerinde bir zam öngörülüyor.