AK Partili Vekilden Asgari Ücrete 2. Zam Açıklaması

Asgari ücretle ilgili son açıklama AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis’ten geldi. Nergis, ağustos ayını işaret etti.

AK Partili Vekilden Asgari Ücrete 2. Zam Açıklaması

Asgari ücrete yıl içinde ikinci zam gelecek mi gelmeyecek mi soruları artık vatandaşı bunaltmış durumda. Zaten artan enflasyonla mücadele etmekte zorlanan vatandaşların birde asgari ücrete zam gelecek mi gelmeyecek mi sorularıyla kafaları karışıyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin’in açıklamalarıyla rafa kalkan zam gündemi yeniden raftan indi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, asgari ücrete zammın ağustos ayında gelebileceğin sinyalini verdi.

‘’Her ürüne henüz rahat ulaşılamıyor’’

Ekonomide bir problem olduğunu kabul eden Nergis; “Pandemiden kaynaklı üretimde yaşanan sıkıntı ve sorunlar nedir, işte haliyle vatandaş, üretim, tüketimi karşılamayınca fiyatlar yukarı çıktı. Böyle bir problem var. Yaz sezonu mutlaka pazardaki bu yangın dinecek. Ürün bolluğu olunca mutlaka fiyatlar düşecek. Henüz her ürüne rahat ulaşılamıyor. Yurt dışına da ihracat yapılıyor. Biraz onun da etkisi var ”ifadelerini kullandı.

‘’Vatandaşlarımızın serzenişleri haklı’’

Sıkıntının her tarafta olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Hülya Nergis; “Vatandaşımızın serzenişleri haklı. Haklı buluyorum. Bu yangın her yerde var. Biz de bu ülkenin vatandaşıyız. Biz de bu yangını yaşayanlardanız. Etrafımızdakiler, işte kardeşlerimiz, ailemiz, geniş ailemiz… Herkes, onları takip ediyoruz. Onlardan geliyor. Biz de biliyoruz. Biz de bizzat tüketiciyiz İnşallah bunlar aşılacak” dedi.

‘’Sanki ağustos gibi olabilir’’

Asgari ücrete zam gelecek mi konusuna da değinen Nergis, Ağustos ayını işaret etti; “Bu hususta ben de asgari ücrette bir artış olması gerektiğini düşünüyorum. Sanırım Temmuz-Ağustos gibi bakanımız ve hükümetimizde o yönde bir açıklama yaptı. Sanki Ağustos gibi olabilir.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /