AK Partili Altınok'tan Asgari Ücret, Taşeron ve Kamu İşçilerine Maaş Zammı Açıklaması: "7 Bin Lira Alan İşçi Var"

AK Partili Turgut Altınok yaptığı son dakika açıklamasında , asgari ücrete gelen tepkilere cevap verdi ve 6-7 bin lira maaş alan işçiler olduğunu söyledi.

AK Partili Altınok'tan Asgari Ücret, Taşeron ve Kamu İşçilerine Maaş Zammı Açıklaması: "7 Bin Lira Alan İşçi Var"

"6 , 7 bin lira alan taşeron işçiler ve belediye işçileri var"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Son günlerdeki asgari ücret tartışmalarına değinen ve belediyelerin maaş yarışı hakkında değerlendirmede bulunan Altınok, belediye bünyesinde çalışan işçiler her türlü desteği sağladıklarını, mağdur etmediklerini söyledi. 

"6-7 BİN LİRA MAAŞ ALAN İŞÇİLER VAR"

Keçiören'in AK Partili Belediye Başkanı Altınok açıklamasında , çalışan işçilere 3 bin lira değil mesailerle birlikte 7 bin liraya kadar maaş verdiklerini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:"Asgari ücret üzerinden bir maaş tartışmasıdır gidiyor. Hiç kimse şov yapmasın. Biz çalışan işçilerimizin %90’ına ayrıca mesai veriyoruz. 3.000 ₺’yi bırakın, 4.000-5.000-6.000-7.000 ₺ alan işçilerimiz var. Bunu bir yarışın içerisine sokmak, hamaset yapmak küçük siyasettir."

"HER TÜRLÜ YARDIM VE DESTEKTE BULUNUYORUZ"

İşçilerinin yanlarında olduğunu ve her türlü desteği verdiklerini, maaşlarını zamanında ödediklerini, memurların SDS ödemelerini muntazam şekilde yapıldığını ve ihtiyacı olan işçilere avans bile verdiklerini söyleyen Altınok, "İşçilerimizin hakkını zamanında veriyoruz, ikramiye borcumuz yok, memurlarımızın SDS ödemesini her ay muntazam yapıyoruz. Maaşlarımızı muntazam ödüyoruz. Herkesin hakkını hukukunu veriyoruz. İhtiyacı, sıkıntısı olan personelimize avans veriyoruz. Her türlü yardım ve destekte bulunuyoruz. Hiç kimse küçük hesaplar peşinde olmasın. “Bundan ne çıkartırız?” hesabına girmesin. Kamuoyunu yanıltmasın. Hiç kimse unutmasın ki yalancının mumu yatsıya kadar yanar." dedi.

Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA