AK Parti’den Milyonları Heyecanlandıran Asgari Ücret Açıklaması

Numan Kurtulmuş, yapmış olduğu açıklamada, ‘inşallah asgari ücrette vatandaşımızı mutlu edecek, alım gücünü arttıracak bir gelişme yaşanacak’ ifadelerini kullandı.

AK Parti’den Milyonları Heyecanlandıran Asgari Ücret Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir canlı yayın programında gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulundu.


Kurtulmuş; tahıl anlaşması, Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyareti ile uyuşturucu iddiası gibi günden başlıklarını ele aldı.

Alım Gücünü Arttıracak Gelişmeler Olacak

Kanal 7 Ankara temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi programına katılan ve ekonomiye yönelik mesajlar veren Kurtulmuş;

“Şüphesiz ekonomideki gelişmeleri defaetle konuştuk. Seçimdeki birinci madde ekonomi. Ancak vatandaşımız şunu da gördü: Ekonomide içsel faktörlerden çok pandemi, savaşlar... Dolayısıyla mal ve hizmetlerde artış yaşandı. İnşallah asgari ücrette vatandaşımızı mutlu edecek, alım gücünü arttıracak bir gelişme yaşanacak. TOKİ'nin sosyal konut projesini tam da konut projesi olmasının yanında sosyal bir projedir. Seçim dönemine daha düşük bir enflasyon ile gidilmesi hedefleniyor.”

Dedi. 

EYT’ de Son Durum Ne?

AK Partili Kurtulmuş, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile alakalı milletin gündeminde olup da AK Parti'nin masasında olmayan herhangi bir şeyin olmadığını ve kendilerinin, rasyonel bir biçimde vatandaşının isteklerini değerlendirdiklerini söyledi. Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili çalışma bakanının açıklamalarının olacağını vurgulayan Kurtulmuş, olmayacak duaya amin demeyeceklerini ve mali disiplin hususunda disiplini korumaya devam edeceklerini, Kopenhag kriterlerinin altında tutmaya çalıştıklarını söyledi.