AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Asgari Ücrete Zam Sorusuna Umutlandıran Yanıt Verdi

Milyonlarca asgari ücretle çalışın vatandaşın merak ettiği temmuzda zam var mı konusu hakkında yeni bir son dakika açıklaması daha geldi. ‘’Bakanlar konu üzerinde çalışıyor.’’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Asgari Ücrete Zam Sorusuna Umutlandıran Yanıt Verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, TVNET'te katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları cevapladı. Asgari ücret hakkındaki soruyu da yanıtlayan Zengin, bakanların bu konu hakkında çalıştıklarını dile getirdi.

‘’Çalışıyor Arkadaşlarımız"

TVNET'te yayınlanan Sert Sorular programında 'Temmuz ayında asgari ücrete ek zam olacak mı?' sorusuna yanıt veren Özlem Zengin, "Bakanlarımızın bu konu hakkında çalışmalar yaptığını biliyorum. Çalışıyor arkadaşlarımız." diyen Zengin, "En azından bunun ne getireceği, nasıl bir maliyeti olacağı yönündeki çalışmaları bakanlıklarımız yapıyor." ifadelerini kullandı.

Somut bir şey söylemeyi doğru bulmadığını ifade eden Zengin, "Bu konuda ilgili bakanların açıklama yapması lazım." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinyalini Verdi

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, dar gelirli vatandaşlar için yürürlüğe sokulacak yeni uygulamalara ilişkin temmuz ayını işaret ederek, "Dar gelirli vatandaşlarımızın alım gücündeki düşüşün farkındayız. Yılbaşında asgari ücretten işçi, memur, emekli maaşlarına kadar geniş alanda ciddi artışlar yaptık. Temmuz ayında enflasyon farkı artışları ve diğer düzenlemelerle alım gücünü daha da iyileştireceğiz." demişti.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /