Af-3600 Ek Gösterge ve Yeni Askerlik Yine Ertelendi-İşte TBMM'nin Açılacağı Yeni Tarih

Ek gösterge , yeni askerlik sistemi, hal yasası ve mahkumlara af meseleleri için TBMM Genel Kurulu 'nun toplanması bekleniyor. Ancak Meclis 1 aydan fazladır toplanmıyor. Son olarak 16 Nisan günü açıklanması beklenen Genel Kurul 'un yine toplanamayacağı haberi geldi. İşte TBMM Genel Kurulu 'nun toplanacağı tarih.

Af-3600 Ek Gösterge ve Yeni Askerlik Yine Ertelendi-İşte TBMM'nin Açılacağı Yeni Tarih

Son dakika haberi: Meclis'e 1 hafta daha tatil.

Gazete Duvar 'ın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre TBMM Genel Kurulu 23 Nisan 'a kadar çalışmayacak. Yerel seçimler nedenyle çalışmalarınu durduran ve 2 Mart günü toplanması beklenen meclis, seçim tartışmalarının uzaması , itiraz sürecinin hala bitmemesi nedeniyle hala açılmadı. 

SON AÇIKLAMADA 16 NİSAN DENİLDİ

Son olarak Perşembe günü yapılan açıklamada TBMM Genel Kurulu 'nun 16 Nisan 2019 Salı günü Saat 15.00 'da toplanacağına yer verildi. 

PARTİLERİN İSTEĞİ ÜZERİNE

Edinilen son dakika bilgilerine göre İstanbul seçim sonuçlarının hala netleşmemesi, itiraz sonrası oy sayma işleminin hala devam etmesi nedeniyle mutabakata varıldı ve Meclisin 1 hafta daha çalışmamasına karar verildi.

23 NİSAN 'DA AÇILACAK

Alınan son karara göre TBMM Genel Kurulu 23 Nisan 2019 Salı günü toplanacak. 

Ancak 23 Nisan 'ın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması vesilesi ile af, yeni askerlik, hal yasası, ek gösterge meselesi gibi konuların biraz daha erteleneceği görülüyor. 

AF-EK GÖSTERGE-YENİ ASKERLİK SİSTEMİ HAKKINDA GELİŞMELER GELDİĞİNDE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN