Adalet Bakanlığı Personeline 25 Bin TL Promosyon Verilecek

Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan personellere verilecek promosyon anlaşması yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre Adalet Bakanlığı personeline 3 yıllık maaş promosyonu olarak 25 Bin TL ödenecek..

Adalet Bakanlığı Personeline 25 Bin TL Promosyon Verilecek

Adalet Bakanlığı Personeline 25 Bin TL Promosyon Verilecek 

Kamu çalışanlarının maaşlarına karşılık olarak bankalara tarafından verilen promosyon anlaşmaları yenilenmeye devam ediyor. Son olarak Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan personellere verilecek promosyon anlaşması yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre Adalet Bakanlığı personeline 3 yıllık maaş promosyonu olarak 25 Bin TL ödenecek. 

İhaleyi Vakıfbank aldı

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre ilk turda en yüksek teklif kamu bankası olan Vakıfbank tarafından 20 bin TL olarak verilmişti. Ancak sendika ve bakanlık yetkilileri verilen tutarı az buldu ve anlaşma kabul edilmedi. Sonrasında ise Vakıfbank'ın promosyon tutarını 25 bin TL olarak güncellemesiyle birlikte promosyon anlaşması imzalandı. 

Tek seferde 25 bin ödenecek

Yapılan anlaşmaya göre 3 yıllık promosyon bedeli olarak belirlenen 25.000 TL adalet bakanlığı personeline 1 Eylül - 1 Ekim 2022 tarihleri arasında tek seferde peşin ödenecek.