'Acılı Çiğ Köfte' Saldırısında Yeni Gelişme! Bu Sefer Kardeşi de İçip, İçip Saldırdı...

Afyonkarahisar'da sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğunu öne süren alkollü şahıs iş yeri çalışanını darbetmiş, daha sonra görüntüler sosyal medyada yayılınca gözaltına alınmıştı.

'Acılı Çiğ Köfte' Saldırısında Yeni Gelişme! Bu Sefer Kardeşi de İçip, İçip Saldırdı...

Görüntülerin yayılması ve büyük tepki çekmesi üzerine iş yeri çalışanını çiğ köfte acı diyerek darbeden saldırganın çalıştığı firma işine son vermiş, saldırgan sosyal medya hesabından işinden olduğunu, istediğini dövebilecek, istediğine sövebilecek olduğunu yazmıştı. Bu mesajların ardından tekrar gözaltına alınan şahsın kardeşi de aynı çiğ köfteci dükkanına alkol şişeleriyle saldırdı.

Yeni İş haberleri yayımlandı. Son iş haberlerini takip etmek, diğer adaylarla iletişime geçmek ve arkadaşlık kurmak için TIKLA VE İNDİR.
 

Afyonkarahisar'da İstiklal Mahallesi'nde, gece saatlerinde saldırının gerçekleştirildiği çiğ köfte dükkanına otomobille gelen G.Ş.'nin kardeşi olduğu kaydedilen şahıs kapıya bira şişeleri attı. İş yeri çalışanını dışarıya çıkarmaya kalkan saldırgan daha sonra iş yeri önündeki motosikleti temleyerek zarar verdi.