Acil Para İhtiyaçları için Vakıfbank'tan 3 Ay Ödemesiz Tüketici Kredisi Kampanyası

Vakıfbank'tan kamu personeline, özel sektör çalışanlarına ve emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası. 3 ay ödemesiz, aylık eşit taksitli ödemeli ya da 3 ay taksitli ödemeli tüketici kredisi kampanyasına başvurular devam ediyor. Düşük faiz oranlı kredi kampanyaları hakkında son dakika bilgileri ve daha fazlası Türkiye'nin Kamu Bülteni'nde.

Acil Para İhtiyaçları için Vakıfbank'tan 3 Ay Ödemesiz Tüketici Kredisi Kampanyası

Vakıfbank'tan 3 Ay Ödemesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Vakıfbank'ın tüketici kredisi kampanyasına başvuru işlemleri sürüyor. Vakıfbank'tan , 'Tüm ihtiyaçlarınız için ihtiyaç kredisi' başlığı altında yayımlanan kredi kampanyasında , müşterilere 60 aya varan vadeler ile , aylık %1.35 faiz oranıyla esnek ödeme seçeği sunuluyor.

VAKIFBANK KREDİ KAMPANYASINDAN EMEKLİLER, ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARI VE KAMU PERSONELİ FAYDALANABİLİR

TÜKETİCİ, KONUT VE TAŞIT KREDİSİ KAMPANYALARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK, DÜŞEN FAİZLERİ BİLDİRİM OLARAK MOBİL CİHAZINIZA ALMAK İÇİN TIKLAYIN.

Vakıfbank'tan yapılan bilgilendirmede, ilgili kampanyaya kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler başvurabiliyor. Şube ya da ATM'ye gitmek istemeyen müşteriler için cep telefonu aracılığıyla başvuru yapma imkanı da tanınıyor. Vakıfbank resmi sayfasından da yapılan bilgilendirmede, "Tüm ihtiyaçlarınız için 60 aya varan vadeler, %1.35 faiz oranı ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde. Üstelik cep telefonunuz aracılığıyla da İhtiyaç Kredisi Kampanyasına başvuru yapabilirsiniz." ifadeleri yer alırken, SMS ile kredi başvurusu için yapılması gerekenler, "Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e sms gönderebilirsiniz." şeklinde açıklandı.  

3 AY ÖDEMESİZ AYLIK EŞİT TAKSİTLE ÖDEME İMKANI

Vakıfbank tüketici kredisi kampanyasında müşteriler kredilerini ; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli ya da değişken taksitli olarak geri ödeyebiliyorlar.

50 BİN TL KREDİNİN AYLIK ÖDEMESİ 1309 TL

3-125 bin TL ihtiyaç kredilerinde vade aralığı 03-60 ay olarak tutulurken, aylık faiz %1.35, kredi tahsis ücreti de %0.5 + BSMW olarak belirlendi .Buna göre 50 bin TL tüketici kredisi kullanan Vakıfbank müşterisi aylık 1309 TL taksitle kredisini geri ödeyebilecek. Vakıfbank resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede ayrıca, "Efektif Yıllık Faiz Oranı hesaplamasına kredi için tahsil edilen (BSMV dahil) kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahil olup sigorta tutarları dahil edilmemiştir. 50.000 TL için 1 yıllık Hayat Sigortası prim tutarı, 35 yaşındaki erkek müşteri için 314,83 TL’dir. Sigorta primi, 35 yaş üzerinden hesaplanmış olup kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri yaşı ve cinsiyetine göre değişiklik göstermektedir. Efektif Yıllık Faiz Oranı örnek vade ve örnek tutar üzerinden hesaplanmıştır.Belirtilen faiz oranı kredi açılış günü ile aynı gün Bankamız aracılığıyla sigorta yaptırılması ve asgari bir maaş tutarında Ek Hesap açılması durumunda geçerli olacaktır.Detaylı bilgi için size en yakın Şubemize başvurabilirsiniz." ifadeleri yer aldı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA