Acil Para İhtiyacı Olanların Başvuruları Sürüyor! QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Faiz Oranları

QNB Finansbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası için başvurular alınıyor.

Acil Para İhtiyacı Olanların Başvuruları Sürüyor! QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Faiz Oranları

QNB Finansbank tarafından yapılan bilgilendirmede, acil nakit para ihtiyacı olanlar için başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasında 60 aya kadar aylık %1.14 faiz oranıyla kredi kullandırılabileceğine yer verilirken, 15 bin liralık ihtiyaç kredisi çekerek bunu 60 ay vade ile geri ödemek isteyen vatandaşların aylık 368 TL taksitle ödeme yapabileceği kaydedildi.  İhtiyaç kredisi başvuruları QNB Finansbank hesabı olanlar için internet şubesinde yer alan Hemen Başvur butonu aracılığıyla yapılabileceğiş gibi, telefon bankacılığı ve alo kredi hatlarından da kredi başvuruları yapılabiliyor.  QNB Finansbank'ın resmi sayfasından ihtiyaç kredisi başvurularıyla ilgili merak edilen sorulara da yanıt verildi.

QNB Finansbank'ın resmi sayfasında yer alan bilgilere göre ihtiyaç kredisi başvuruları aşağıdaki şekillerle yapılabiliyor: 

  1. QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.
  2. QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı  Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.
  3. Kredi başvurunuzu dakikalar içerisinde Türkiye' nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO aracılığıyla yapmak için mobil uygulamamızı buradan tıklayabilirsiniz.
  4. TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilirsiniz.
  5. İnternet ve Cep Şubesi üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir. Farklı kullanım amaçlarına yönelik kredi çeşitleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz.