Acil Nakit Para İhtiyaçları için İhtiyaç Kredisi Kampanyası Sürüyor

Vakıfbank'ın tüm ihtiyaçlar için 60 aya varan vade imkanı ve aylık 0.86'dan başlayan faiz oranlarıyla başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular devam ediyor.

Acil Nakit Para İhtiyaçları için İhtiyaç Kredisi Kampanyası Sürüyor

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası için başvurular cep telefonu aracılığıyla da alınacak. Vakıfbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına başvurular sürüyor. Artan eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli seçenekleriyle 60 aya varan 0.86 faizle kredi kullanmak isteyen vatandaşlar SMS ile başvuru yapabiliyor.

Vakıfbank tarafından yapılan bilgilendirnmede ihtiyaç kredisi için başvuru sürecine dair, "Tüm ihtiyaçlarınız için 60 aya varan vadeler, aylık %0.86'dan başlayan faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde. Üstelik cep telefonunuz aracılığıyla da İhtiyaç Kredisi Kampanyasına başvuru yapabilirsiniz.Sms ile Kredi Başvurusu Yapmak İçin; Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e sms gönderebilirsiniz." denildi.