Acil nakit ihtiyacı olana 10.000 TL şipşak destek! Kritik şarta dikkat

Nakit ihtiyacı olan bireylere 10.000 Türk Lirası aktarılıyor. Belirlenen tek kriteri yerine getiren bireyler bu ödemeden faydalanabiliyor. 10.000 TL’lik nakit yardımının ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz…

Acil nakit ihtiyacı olana 10.000 TL şipşak destek! Kritik şarta dikkat

Ekonomik durumlar, vatandaşların yaşam standartlarını olumsuz etkiliyor. Maaşlarını ay sonuna kadar getiremeyen vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçları olduğunda çözüm yolu bulmakta zorlanıyor. Bu durumda, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 10 bin TL’lik bir destek sağlanıyor. Nakit ihtiyacı en az 10 bin TL ve en fazla 25 bin TL olan vatandaşlar, başvuruda bulunarak bu destekten faydalanabiliyor.

FAİZ

FAİZSİZ KREDİ İLE ACİL NAKİT SIKINTISINA ÇÖZÜM

 Günümüzde, vatandaşlar maaşlarına rağmen geçim sıkıntısı çekiyor. Enflasyon karşısında değer kaybeden TL, artan ürün ve hizmet fiyatları nedeniyle vatandaşların geçimini sağlamakta yetersiz kalıyor. Kiraların 10 bin TL’yi aştığı, faturalar ve diğer temel ihtiyaçların ardından beklenmedik masrafların ortaya çıktığı bir durumda, vatandaşların başvurabileceği en iyi çözüm bankaların sunduğu ihtiyaç kredileri oluyor. 

Ancak, faiz oranlarının yükselmesi vatandaşları kredi çekme konusunda tereddüte düşürüyor. Peki, faizsiz ihtiyaç kredisi sunan bankalar hangileri? En düşük faizli ihtiyaç kredisi sunan bankalar hangileri? İşte düşük faizli ihtiyaç kredileri ve faizsiz kredi çözümü hakkında detaylar…

FAİZSİZ KREDİ

FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ SUNAN BANKALAR

 Denizbank, Enpara, Akbank, QNB Finansbank, Türkiye İş Bankası ve Garanti BBVA, farklı limit ve vade seçenekleriyle vatandaşlara faizsiz ihtiyaç kredisi sunuyor. Faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için vatandaşların, tercih ettikleri bankaya yeni müşteri olarak kaydolmaları gerekiyor. Yeni müşteri işlemleri tamamlandıktan sonra, müşteriler hemen faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor. İşte faizsiz ihtiyaç kredisi limitleri ve detayları...

• Denizbank, 3 ay vadeli 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi sunuyor. Ek olarak, müşteriler 1,99 faiz oranıyla 10 bin TL daha nakit alabiliyorlar.

• Enpara, yeni müşterilerine 4 ay vadeli 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi veriyor.

• Akbank, 6 ay vadeli, 20 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi sunuyor.

• QNB Finansbank, 6 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi ve 3 ay vadeli 10 bin TL nakit avans sunuyor.

• Türkiye İş Bankası, 3 ay vadeli 20 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi veriyor.

• Garanti BBVA, 3 ay vadeli 15 bin TL nakit avans ve 6 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi sunuyor.

EN AZ FAİZ SUNAN BANKALAR

EN AZ FAİZ UYGULAYAN İHTİYAÇ KREDİSİ SAĞLAYAN BANKALAR 

Faizsiz kredi almayı arzu eden fakat bu olanaktan yararlanma imkanı olmayan bireyler için, en az faizli ihtiyaç kredisi sunan banka Albaraka’dır. 

Albaraka, en az faizli ihtiyaç kredisi sağlayan bir banka olarak, faiz oranını sadece 2,99 olarak belirlemiştir. Albaraka’dan düşük faizli ihtiyaç kredisi almak isteyen bireyler, yüzde 4 ila 5 üzerindeki faiz oranları yerine en az faiz oranından yararlanabiliyorlar.