Açıklamalar Art Arda Geldi! Dolar, Euro ve Faizlerde Yükseliş Başladı!

Son Dakika! Dolardaki yükseliş devam ediyor. 1 ABD doları kaç lira oldu, euro kaç lira, faizler düşecek mi? işte son veriler...ABD ile yaşanan s-400 ve golan tepeleri geriliminin ardından ABD Doları ve Euro'da başlayan yükseliş devam ediyor. Sabah saatlerinde 5.40 seviyelerinde ilerleyen ABD doları, öğleden sonra peş peşe gelen Golan tepeleri açıklamalarının ardından 5.66 seviyelerine ulaşmış durumda, Euro ise an itibariyle piyasalarda 6.39 TL'den işlem görüyor.

Açıklamalar Art Arda Geldi! Dolar, Euro ve Faizlerde Yükseliş Başladı!

Açıklamalar Art Arda Geldi! Dolar, Euro ve Faizlerde Yükseliş Başladı!

ABD ile yaşanan s-400 ve golan tepeleri geriliminin ardından ABD Doları ve Euro'da başlayan yükseliş devam ediyor. Sabah saatlerinde 5.40 seviyelerinde ilerleyen ABD doları, öğleden sonra peş peşe gelen Golan tepeleri açıklamalarının ardından 5.66 seviyelerine ulaşmış durumda, Euro ise an itibariyle piyasalarda 6.39 TL'den işlem görüyor.

Faizler de geçtiğimiz aya oranlar yükselmiş durumda. Doviz.com tarafından derlenen verilere göre geçtiğimiz ay aynı gün 5.3 seviyelerindeki dolar son zamanlarda ABD ile yaşanan gerilimlerin ardından 5.6 seviyelerine yükseldi. Geçtiğimiz yıl yüzde 13 seviyelerindeki faiz oranları ise bir ara yüzde 28 seviyelerini görmüştü, an itibariyle yüzde 18 civarında. EURO ise bir yıl içerisinde değerini 4.9 TL'den 6.3 TL'ye yükseltmiş durumda. BİST'deki düşüş ise devam ediyor. BİST 100 geçtiğimiz sene 116 seviyelerindeyken an itibariyle 100 seviyesinin altına düşme tehditi altında.

YENİ GELİŞMELERİ KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR

Muhalefet Hükümeti Eleştiriyor

Yaşanan döviz yükselişiyle ilgili muhalefet partileri hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirirken, hükümet kanadından yapılan açıklamalarda yapılanın ekonomik saldırı olduğu belirtiliyor.

GÜNCELLEME: DOLAR 5.7 SEVİYELERİNİ GÖRDÜ