8 Ay Geri Ödemesiz: Vakıfbank'tan Düşük Faizli Kredi

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada 6 ay geri ödemesiz kredi başvurusunun başladığına yer verildi. 6 ay geri ödemesiz şekilde çekilecek kredinin ilk taksidi acente , ikinci taksidi ise banka tarafından ödenecek. Bu şekilde vatandaşlar, çektikleri krediyi 8 ay sonra ödemeye başlayacak. İşte kredi detayları.

8 Ay Geri Ödemesiz: Vakıfbank'tan Düşük Faizli Kredi

Vakıfbank 'tan 6 ay geri ödemesiz tatil kredisi.

Tatil yapmak isteyen vatandaşlar için açıklama geçtiğimiz ay gelmişti. Vakıfbank yaptığı son açıklamada 6 ay geri ödeme olmadan düşük faizli kredi başvurularının devam ettiğini duyurdu. 

KREDİ ÖZELLİKLERİ

Kredi özellikleri Vakıfbank tarafından açıklandı. Kredi alacak vatandaşların tatil kredisini seyahat acentelerinden yapacağı yurt içi tatillerde kullanabileceğine yer verilirken en az 8 en fazla 10 bin TL kredi çekilebileceğine yer verildi.

Açıklamada kredinin yüzde 80 'inin acente hesabna aktarılacağı, kalan yüzde 20 'sinin ise krediyi çekene verileceğine yer verildi. 

VADE SAYISI

Tatil kredsiinde vade sayısı 36 olarak açıklandı. 36 ay vadede ilk 6 ayda ödeme olmayacak. 

8 AY GERİ ÖDEMESİZ

Acenteler aracılığıyla tatil yapacak vatandaşların ilk taksidi acente, ikinci taksidi ise banka tarafından veriliyor. Buna göre bakacak olursak ilk 8 ay geri ödemesiz olmuş oluyor.

KİMLER KREDİ ÇEKEBİLECEK?

Tatil kredisi başvuru şartları şu şekilde:

Maaş ödemesini Bankamızdan alan çalışan ve emekli müşterilerimiz ile Bankamızdan BES* yaptırmış (Bireysel Emeklilik Sistemi) müşterilerimiz Tatil Destek Kredisinden faydalanabilir.

Otomatik katılım sistemi aracılığıyla BES yaptırmış müşteriler kapsam dışında olacaktır.

BAŞVURU

Kredi başvurusunu anlaşmalı acentelere başvuru yaparak gerçekleştirebilirsiniz. JOLLY TUR, ETS TUR, SETUR, TATİLBUDUR, GEZİNOMİ acentelerinden başvuru yaparak tatil kredsii kullanabilirsiniz.

KREDİ HESAPLAMA

10 bin TL kredi çekecek vatandaşlar için geri ödeme hesaplaması şu şekilde:

36 ay vadede her ay 421,58 TL ödeme yapılacak. İlk 6 ay geri ödemesiz şekilde olacağından kredi geri ödeme toplamı 12 bin 647 TL olacak. İlk taksidi acente, ikincisini de banka ödeyeceği için 10 bin TL kredi için geri ödeme 11 bin 804 TL olacak.