60 Ay Vade ile Tüketici Kredisi Veren Bankalar ( 3 Mayıs Güncel Faiz Oranları)

60 ay vade ile tüketici kredisi veren bankaların güncel faiz oranları belli oldu. 3 Mayıs 2019 tüketici kredisi faiz oranları ve son gelişmeler.

60 Ay Vade ile Tüketici Kredisi Veren Bankalar ( 3 Mayıs Güncel Faiz Oranları)

Vakıfbank kuruluşunun 65. yılı vesilesiyle düşük faizle 60 aya varan vade seçenekleriyle yeni tüketici kredisini duyurdu. Vakıfbank'ın resmi internet sayfasından ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığıyla yapılan bilgilendirmede tüketici kredisi faiz oranının 1.73 oranında olduğu, minimum 3 ay , maksimum 60 ay vade ile kredi çekilebileceği belirtilirken, Ziraat Bankası Tüketici Ürün paketinde bu faiz 1.75 oldu. An itibariyle en yüksek kredi faizi Fibabanka ve Denizbank'ta görülüyor.

Bankaların kredi faizi politikaları son zamanların en çok tartışılan konularından birisi haline gelmişti. Tüketici kredisi, konut kredisi ve ihtiyaç kredilerinden daha önceki yıllara nazaran yüksek faizler olması nedeniyle kredi kullanımlarında büyük düşüş görülmüştü. En uygun krediyi  şu an Vakıfbank ve Ziraat Bankası sağlıyor.

İNG bank ve Alternatif Bank'ın da faiz oranları diğer bankalara nazaran daha düşük görülüyor. 60 ay vade ile tüketici kredisi veren bankalar ve güncel faiz oranları aşağıdaki gibi : 

Faiz oranları vade sayısına göre değişiklik gösterebilir, bankaların resmi sitesinden tüm teklifleri görmek mümkün.