6 Bankadan 3 Ay Geri Ödemesiz Düşük Faizli Kurban Bayramı Kredisi Başvuru (Qnb-Ziraat-Halk-Vakıf-Garanti-Şekerbank)

6 bankadan son dakika haberi geldi. Yapılan açıklamada Qnb, Garanti, Şekerbank, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank Kurban Bayramı kredisinin başladığına yer verildi. Düşük faizli kredi kampanyasında 3 ay geri ödemesiz kolaylığı da sağlanıyor. İşte kampanya detayları.

6 Bankadan 3 Ay Geri Ödemesiz Düşük Faizli Kurban Bayramı Kredisi Başvuru (Qnb-Ziraat-Halk-Vakıf-Garanti-Şekerbank)

6 bankadan 3 ay geri ödemesiz bayram kredisi.

6 banka tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Kurban Bayramı Kredi kampanyası başvurusunun başladığına yer verildi. Kurban Bayramı 'na rahat girmek isteyen vatandaşlar için başlatılan kredi kampanyasında binlerce kişiye kredi imkanı sunulacak. Kredi çekecek vatandaşlar, 3 ay boyunca geri ödeme yapmayacak. Kredi başvuru detaylarına bu yazımızda yer verdik. 

QNB 'DEN BAYRAM KREDİSİ

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi başvurusunun başladığına yer verildi. İhtiyaç kredisi adı altında verilen kredide detaylar şu şekilde:

60 aya kadar vade ile verilen ihtiyaç kredisinde hesaplama şu şekilde:

10 bin TL 'de 60 ay vade için her ay geri ödeme 222 TL. Toplam geri ödeme ise 13 bin 375 TL. 

10 bin TL 'de 36 ay vade için her ay geri ödeme 332 TL. Toplam geri ödeme 11.973,67 TL.

10 bin TL 'de 12 ay vade için ger ay 888 TL ödeme yapılacak ve toplam 10.667,24 TL ödenecek.

Başvuru ile ilgili yayımlanan duyuruda ""QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı  Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler." denildi.

ŞEKERBANK KREDİ BAŞVURUSU BAŞLADI

Şekerbank tarafından yapılan açıklamada Kurban Bayramı kredi kampanyasının başladığına yer verildi. Açıklamada, 60 aya varan vadeler ile birlikte yüzde 0,75'ten başlayan faiz oranları ve 3 aya kadar geri ödemesiz kredi ertelemesi yapılacağına yer verildi.

Başvurular 30 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA tarafından son dakika açıklaması yapıldı.  Banka  Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten bayram kredisi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Pandemi sürecinden etkilenen çalışan, esnaf ve emekli tüm müşterilerimizin ekonomik açıdan rahatlamasına yardımcı olmak amacıyla Bayram Kredisi kampanyamızı tekrarlıyoruz. Bu dönem de artan ihtiyaçların karşılanmasına katkıda bulunmak amacıyla yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranı ve 60 aya varan vadelerle Kurban Bayramı kampanyamızla müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

Müşterilerimiz, uygun faizlerle sunduğumuz bayram kredisini Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet başta olmak üzere 444 0 335 Anında Kredi Hattı’ndan ve Garanti BBVA şubelerimizden hızlı ve kolayca kullanılabilir. Garanti BBVA olarak her zaman olduğu gibi müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına destek vermeye devam edeceğiz."

0,99 faiz oranı ile verilen bayram kredisinde vade sayısı 60 'a kadar çıkarılıyor.

VAKIFBANK-ZİRAAT BANKASI - HALKBANK

Kamu bankaları bayram öncesi ihtiyaç kredisi kampanyalarını başlatmıştı. İhtiyaç kredilerine baktığımızda bankaların faiz oranları şu şekilde:

Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı 0,98

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı: 0,98.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi: 0,86.

Başvuru için bankaların şubesine gidebilir, internet sayfasından müracaatınızı yapabilirsiniz. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA