5 Kişiden 1’i Faturalarını Ödeyemiyor

MetroPOLL Araştırma Şirketinin yaptığı fatura anketinde üzücü veriler açıklandı. Ankete katılanların yüzde 18.6’sı faturalarını ödeyemediğini söyledi.

5 Kişiden 1’i Faturalarını Ödeyemiyor

MetroPOLL Araştırma tarafından yapılan "Türkiye’nin Nabzı Mart 2022" anketinin sonuçları açıklandı. Başkan Özer Sencar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda anketin sayısal verilerini paylaştı. Anket verilerine göre toplumun yaklaşık 5’te 1’i elektrik ve doğalgaz faturalarını ödeyemediğini söyledi.

Faturalarını ödeyebilen vatandaşların yarısından fazlası ile faturaları ödemekte zorlandığını ifade etti. Türkiye’de faturalarımı ödeyebiliyorum diyenlerin oranı yüzde 23.9 oldu.

"Seçmenlerin yaklaşık beşte biri elektrik ve doğalgaz faturalarını ödeyemiyor. Ödeyebilenlerin de büyük kısmı çok zorlandığını söylüyor" diyerek verileri paylaşan Özer Sencar, anket sonuçlarının verilerini de paylaştı. Bu verilere göre faturalarımı ödeyebiliyorum diyenlerin oranı yüzde 23.9 olurken faturalarımı ödeyebiliyorum ama çok zorlanıyorum diyenlerin oranı yüzde 57 oldu. İşte o tablo;

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /