5 bin personeli olan üniversite banka ile 29 bin liraya promosyon anlaşması imzaladı

Bünyesinde akademik ve idari olarak 5 bin personel bulunduran Pamukkale Üniversitesi Halkbank ile 29 bin karşılığında promosyon anlaşması imzaladı.

5 bin personeli olan üniversite banka ile 29 bin liraya promosyon anlaşması imzaladı

Promosyon anlaşma haberleri gelmeye devam ediyor. Özellikle üniversiteler bankalar ile oturdukları anlaşma masalarında genellikle anlaşma ile kalkıyor. 

Personele 29 bin lira promosyon

Son olarak bir anlaşma haberi de Denizli'de eğitim veren Pamukkale Üniversitesinden geldi. Bünyesinde akademik ve idari olarak 5 bin personel bulunduran Pamukkale Üniversitesi Halkbank ile 29 bin karşılığında promosyon anlaşması imzaladı. 

İlk ihale ertelenmişti

Öte yandan üniversite ilk maaş promosyon ihalesini ertelemişti.. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası gibi kamu bankalarıyla Akbank, Garanti BBVA, Yapı Kredi’nin yer aldığı ihalede 3 yıllık anlaşma için en yüksek teklifi 18 bin lira ile Yapı Kredi Bankası vermişti. Kapalı zarf usulü yapılan tekliflere İş Bankası 12 bin lira, Halkbank 10 bin lira, Akbank ise 9 bin 500 lira teklif verirken, diğer bankalar asgari tutar olan 35 bin lirayı yüksek buldukları için ihaleye katılmamıştı.