3600 Ek Gösterge Zammı İçin Tablo Yayımlandı

Sabah Gazetesi 3600 ek gösterge tablosu yayımladı. 3600 ek gösterge için son dakika gelişmesi yaşandı. Yaşanan gelişmede ekonomi uzmanı Sabah Gazetesinden Faruk Erdem ek gösterge tablosunu ve kimin ne kadar maaş alacağını açıkladı.

3600 Ek Gösterge Zammı İçin Tablo Yayımlandı

3600 ek göstergede son virajlara girilirken detaylarda netlik kazanmaya başlıyor

Sabah Gazetesi bir kez daha ek gösterge taslağı yayımladı. Daha önce yayımlanan ancak Memur-Sen tarafından yapılan açıklamayla taraflara verilen bir taslağın bulunmadığı belirtilmişti, ancak taslak bugün yeniden yayımlandı.

Mayıs ayındaki toplantılarla tamamlanacak ek gösterge daha sonra meclise sunulacak. Milyonlara memurun araştırdığı 3600 ek gösterge için Sabah Gazetesinden Faruk Erdem’in bir son dakika açıklaması geldi ve ek gösterge taslaklarından birine ulaşıldığı bildirildi.

Sendikaların 10 Mayısta bir araya geleceği toplantıda son istişarenin yapılması bekleniyor. Sabah Gazetesinin aldığı haberine göre tüm unvanlar için bu durum gözden geçiriliyor ve bazı unvanların ek gösterge cetvelindeki yeri değişecek. Bazı unvanlarda rakamlarda en az 600 artış olurken bazı unvanlarda kadro unvanı, görevin önemi, sorumluluk düzeyi ve hiyerarşik yapı gözetilerek daha fazla artırılacak.

İşte Sabah Gazetesinde Yayımlanan O Taslak

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /