3600 Ek Gösterge ve EYT'de Dikkat Çeken Açıklama: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın...

Emeklilikte yaşa takılanlar ve ek gösterge için TBMM'den dikkat çeken açıklama geldi. Meclis Gazetecisi Murat Polat, EYT ve ek göstergede son kulisleri yazdı. İşte o açıklama ve yazı.

3600 Ek Gösterge ve EYT'de Dikkat Çeken Açıklama: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın...

Ek Gösterge ve EYT için dikkat çeken yazı.

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili Murat Polat Cumhurbaşkanlığı 'na seslendi. Ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılanlar konusunda konuşan Polat, Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın bu konuları en kısa zamanda çözeceğini söyledi. 

Polat kaleme aldığı yazısında "Kamuoyunda binlerce insan atama bekliyor kadro bekliyor ek gösterge bekliyor bu sorunların en kısa zamanda yerine getirilmesi gerekiyor." dedi ve şu ifadeleri kullandı:

EK GÖSTERGE

"3600 ek gösterge seçimden önce çıkacaktı maalesef çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimlerden önce vaatlerde bulunmuştu."

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR

"Emeklilikte yaşa takılanlarda halen hükümetten umudunu kesmedi seçimlere yakın her an bir umut ışığı doğar diye bekliyor. Emeklilikte yaşa takılanlar kendi haklarını istiyor mağduriyetlerinin göz önünde bulundurulmasını istiyorlar."Ülkemiz bu günlerde sıkıntılı günler geçiriyor inşallah bu vaatler tek tek yerine getirilir mağdur olan binlerce gencin ve insanın yüzü güler."

"BU SORUNLARI ÇÖZECEĞİNDEN EMİNİM"

TBMM Gazetecisi Murat Polat kaleme aldığı yazısında , bu sorunları Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın çözeceğinden emin olduğunu söyleyerek, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sorunları en kısa zamanda çözeceğinden eminim." dedi.

Peki sizce nasıl bir çözüm olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

Kadın erkek yaşa takılanlar bu adreste: Bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

EYT VE EK GÖSTERGE HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN