3600 Ek Gösterge Meclise Geliyor-İşte Memur ve Emekli Maaş-İkramiye Zammı

3600 ek gösterge için meclisin açılması bekleniyordu. Kritik süreç geldi ve Meclis açılıyor. Peki 3600 ek gösterge için son açıklamalar nedir? Ek gösterge zammı ne kadar? Ek gösterge zammı ile maaş ve ikramiye artışı ne kadar olacak? İşte detaylar.

3600 Ek Gösterge Meclise Geliyor-İşte Memur ve Emekli Maaş-İkramiye Zammı

3600 ek göstergede son durum.

KAmu personellerine 3600 ek gösterge ile ilgili son açıklamalar , ek gösterge zammının 2019 yılı sonuna kadar çıkacağını göstermişti. Ek gösterge açıklamaları sonrası TBMM 'nin açılması ve yeni yasama yılının başlaması bekleniyordu. 

1 Ekim 2019 gününün gelmesi ile birlikte polisler, hemşireler, din görevlileri ve öğretmenler , ek göstergenin ne zaman  meclis gündemine geleceğini araştırmaya başladı. 

MECLİS SAAT KAÇTA TOPLANIYOR?

TBMM Genel Kurulu bugün saat 15,00 'da toplanıyor. Genel Kurul 'un yeni yasama yılı ilk görüşmesi sonrası yasa teklifleri gündeme alınacak. Meclisin ilk gündemi yargı reformu. 

Ekim ayı ile Kasım ayının ilk haftalarında mecliste yargı reformu meseleleri görüşülecek. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nisan ayında yaptığı açıklamada ek gösterge ile ilgili 'Meclis çalışmaları başlar başlamaz ilk ele alınacak konulardan birisi bu olacak, bunların detayları Meclis'te konuşulur' ifadelerini kullanmıştı.

BAKAN SOYLU NE DEMİŞTİ?

Tekrarlanan İstanbul seçimleri öncesi konuşan Bakan Soylu, ek gösterge zammı için çalışmaların devam ettiğini , 2019 yılı bitmeden bu sözlerin tutulacağını söyledi. 

YARGI REFORMUNDAN SONRA GELECEK Mİ?

Bu açıklamalara bakacak olursak Kasım ya da Aralık ayında ek gösterge zammının meclis gündemine gelmesi bekleniyor.

EK GÖSTERGE ZAMMI NE KADAR? MAAŞ VE İKRAMİYELER NE KADAR ARTACAK?

EK GÖSTERGE KONUSU MECLİS GÜNDEMİNE GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN