3600 Ek Gösterge, Emeklilikte Yaşa Takılanlar, Emekli Maaşları ile İlgili Son Gelişmeler

3600 ile İlgili son dakika gelişmeleri, EYT'de bugün yapılan açıklamalar , emeklilere müjde son dakika haberleri ve daha fazlası Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteni sitesinde. Aile Bakanı Selçuk, EYT, 3600 ek gösterge ve emekli maaşları ile ilgili ne söyledi?

3600 Ek Gösterge, Emeklilikte Yaşa Takılanlar, Emekli Maaşları ile İlgili Son Gelişmeler

3600 Ek Gösterge, Emeklilikte Yaşa Takılanlar, Emekli Maaşları ile İlgili Son Gelişmeler

3600 ile İlgili son dakika gelişmeleri, EYT'de bugün yapılan açıklamalar ve emekli maaşlarıyla ilgili son gelişmeler kamu bülteni sitesinde. Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, emeklilikte yaşa takılanların hükümet gündeminde olmadığını, emekli maaşlarıyla ilgili düzenlemenin de şubat ayı itibariyle yürürlüğe gireceğini, şubat ayından itibaren dosya bazında 1000 TL'nin altında emekli maaşı kalmayacağını açıkladı. Toplumun büyük kesmini ilgilendiren torba yasanın TBMM'den geçmesinin ardından emeklilerin merakla beklediği açıklamalar peş peşe geldi.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARLA İLGİLİ YENİ GELİŞME YOK, HÜKÜMET EYT DÜZENLEMESİNİN YAPILMAMASI KONUSUNDA KARARLI...

TBMM Genel Kurulu'nda da kabul edilen düzenlemeyle birlikte emekli maaşlarının 1000 TL'nin altında kalması artık mümkün değil. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli maaşlarıyla ilgili basın mensuplarından gelen sorulara yanıt verdi. Bakan Selçuk, düzenlemenin şubat ayı içerisinde yürürlüğe gireceğini belirtirken, emeklilikte yaşa takılanların uzun zamandır beklediği müjdeli haberi ise yine vermedi... EYT'lilerin müjde beklentileri hükümetin konu hakkındaki tutumunu değiştirmemesi üzerine günden güne azalırken, Bakan Selçuk EYT düzenlemesinin çocukların geleceği açısından gündeme gelmediğini, gelmeyeceğini söyledi.

3600 EK GÖSTERGE İLE İLGİLİ BAKAN SELÇUK NE SÖYLEDİ?

3600 EK Gösterge ile ilgili de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "3600 ek göstergeyle ilgili çalışmalarımız, Devlet Personel Başkanlığı ve ilgili bakanlıklarımızla birlikte devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın burada verdiği bir söz var, inşallah buradaki çalışmalar tamamlandıkça biz de kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

KAMUDAKİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ, EKONOMİDE SON DURUM, ÖZEL SEKTÖR VE KAMUDAKİ İŞ FIRSATLARI VE DAHA FAZLASINI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI SİTESİ KAMU BÜLTENİNİN MOBİL UYGULAMASINI CEP TELEFONUNUZA İNDİREBİLİRSİNİZ.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA