31 Mayıs'a kadar süre verildi! Kamu bankasında hesabı olana 500 TL nakit iade!

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan kampanya açıklaması doğrultusunda, kampanya şartlarını karşılayan vatandaşlara 500 TL ödül verileceğini duyuruldu.

31 Mayıs'a kadar süre verildi! Kamu bankasında hesabı olana 500 TL nakit iade!

Ziraat Bankası, 31 Mayıs 2024'e kadar geçerli avantajlı kampanyasını duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanya açıklaması doğrultusunda, kampanya şartlarını karşılayan vatandaşlara 500 TL ödül verileceği bildirildi.

Ziraat Bankası, “Market Alışverişinde Toplam 500 TL Bankkart Lirası!”

Bankalar müşteri memnuniyetini artırmak için birbiri ardına kampanya açıklarken, Ziraat Bankası, tüm dikkatleri üzerine toplayan bir kampanya duyurdu. Bankanın açıkladığı kampanyada vatandaşların 500 TL alacağı belirtildi. Gıda sektöründe etkili olan bu kampanyanın içeriği de merak edildi. Ziraat Bankası, kampanyanın içeriğini şu şekilde açıklıyor:

"Market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri gibi üye işletmelerin banka kartı olması halinde toplam 500 TL banka kartı lirası verilecektir."

Ziraat Bankası'ndan kampanya açıklaması;

31 Mayıs'a kadar süre verildi! Kamu bankasında hesabı olana 500 TL nakit iade!

Promosyon 1 Mayıs - 31 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında geçerlidir.

Kampanyaya katılımın Bankkart Mobil (bankkart.com.tr) üzerinden veya MARKET500'e girip 4757'ye SMS gönderilerek yapılması gerekmektedir. Kampanyadan yararlanmak için satın almadan önce promosyona katılmanız gerekmektedir.

Kampanyaya katılan müşteriler, market, bakkal, kasap, manav ve şarküterilerde Bankart kullanarak tek seferde 1.000 TL ve üzerindeki alışverişlerinde 50 TL olmak üzere toplam 500 TL Bankart Lirası kazanacaklar.

İşlemlerin Bankkart üyesi olan işyerlerinde ve Bankkart POS'ta yapılması gerekmektedir. Kampanyadan yalnızca aynı gün aynı işyerinde yapılan ilk işlemler faydalanabilir.

E-ticaret işlemleri ise kampanyaya uygun değildir. Promosyon şartlarını karşılayan müşterilerin kartlarına Bankkart Lirası anında yüklenecek.

Bir müşterinin kampanya süresi boyunca kazanabileceği Bankkart Lirası maksimum tutarı 500 TL'dir.

Kazandığınız banka kartı lirasını, fatura tarihine kadar istediğiniz zaman banka kartıyla yapacağınız alışverişlerde kullanabilirsiniz.

Bankkart Başak, Bankkart Business, Bankkart Ücretsiz ürünleriyle yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir.

Kampanyaya yalnızca ilk kez kart sahipleri katılabilir. Kartlara yapılan transferler promosyona uygun değildir. Nakit çekme, ön provizyon, iade, iptal işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Promosyon süresi içerisinde yapılan işlemin iade edilmesi sonrasında kazanılan Bankart Lirası iade edilecektir. Bankkart kumbaranızda yeterli Bankcart Lirası olmaması durumunda kalan tutar ekstrenizden düşülecektir.