3 Sene Geri Ödemesiz, Faizsiz Kredi için Yeni Şartlar

KOSGEB'in başlattığı 3 yıl geri ödemesiz 75 bin liraya kadar imalat sanayi kredisi için talep edilen şartların çok fazla olduğu şikayetleri üzerine yeniden değerlendirme toplantısı yapıldı.

3 Sene Geri Ödemesiz, Faizsiz Kredi için Yeni Şartlar

İstenilen 4 şartın gözden geçirildiği, 21 Mayıs olarak duyurulan son başvuru tarihinin de bu nedenle uzayabileceği vurgulanıyorş. KOSGEB, pandemi kredisini yeniden değerlendirmeye aldı. Esnafın yoğun tepkisini çeken şartların yen

iden gözden geçirileceği , şartların düzenlenmesi için başlatılan çalışmalar nedeniyle 36 ay geri ödmesiz 75 bin liraya kadar faizsiz kredi için başvuru işlemlerinin uzatılacağı belirtildi.  Kısa süre sonra ilgili krediye dair yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada KOSGEB aracılığıyla verilecek kredilerle ilgili, "Erdoğan, "KOSGEB vasıtasıyla 5 milyar lira tutarındaki yeni bir destek kampanyası başlatıyoruz. İmalat sektöründe faaliyet gösteren mikro ve küçük ölçekli işletmelere yönelik olacak. Mikro işletmeler 30 bin liraya kadar, küçük işletmeler 75 bin liraya kadar 3 yıl geri ödemesiz tamamı faizsiz bu destekden faydalanacaklar. 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren KOSGEB aracılığıyla başvurular alınacak." ifadelerini kullanmış, daha sonra KOSGEB'in resmi sayfasından şartlar yayınlanmıştı.

75 BİN LİRAYA KADAR FAİZSİZ KREDİ ŞARTLARI VE DİĞER DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN.

Bekçi Alımı, Polis Alımı, Son Dakika İş Haberleri Mobil Cihazına Ücretsiz Gelsin İstiyorsan Ücretsiz Uygulamayı İndir. 

Android uygulaması için ==> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

iOS için https://apps.apple.com/tr/app/kamu-b%C3%BClteni/id1413151574