3 gün içinde başvurana 5000 TL ikramiye gibi ödeme! O bankada hesabı olana talih kuşu kondu

İş Bankası, emekli vatandaşlarının yüzünü güldürecek! İşte kampanyaya ilişkin ayrıntılar...

3 gün içinde başvurana 5000 TL ikramiye gibi ödeme! O bankada hesabı olana talih kuşu kondu

İş Bankası, emekli müşterilerini sevindirecek büyük bir fırsat sunuyor! Yapılan duyuruya göre, banka emekli promosyon rakamlarını arttırarak milyonlarca emekliyi kendine çekmeyi hedefliyor.

Güncel promosyon rakamlarına göre, İş Bankası'nın emekli promosyonları oldukça cömert. Emekli vatandaşların ilgisini çekecek bu rakamlar şöyle: 10.000 TL'ye kadar olan emekliler için promosyon tutarı 5.000 TL, 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olan emekliler için 8.000 TL, 15.000 TL ile 20.000 TL arasında olanlar için 10.000 TL ve 20.000 TL üzeri maaş alan emekliler için 12.000 TL.

Ayrıca, bu promosyon ödemeleri oldukça hızlı gerçekleşiyor. Başvurudan itibaren sadece 3 iş günü içinde ödemelerin yapılacağı belirtiliyor. Yani, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri, promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben sadece 3 iş günü içinde gerçekleşecek.

iş bankası

Ancak, promosyon alacak kişilerin dikkat etmesi gereken bir nokta var: Taahhüt süresi içinde SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi veya farklı bir kuruma taşınması durumunda, kalan taahhüt süresi dikkate alınarak promosyon tutarının kıstelyevm usulü ile iade alınabileceği vurgulanıyor.

Ayrıca, İş Bankası'nda açık takip süreci devam edenlerin promosyon başvuruları, borçlarının tamamen tahsil edilmesinin ardından ayrıca değerlendirilecek.

İş Bankası'nın artan promosyon rakamları, emekliler arasında memnuniyetle karşılanırken, bankanın emeklilere sunduğu avantajlar dikkat çekmeye devam ediyor. Bu fırsatı kaçırmamak için emekli müşterilerin İş Bankası şubelerine başvurmaları gerekiyor.