3 Ay Ödeme Yok! Sıfır Araba Almak İsteyenler için Taşıt Kredisi Kampanyası

Halkbank'ın 'Yeşil Işık Taşıt Kredisi' kampanyası sürüyor. Halkbank'ın 'Siz de Halkbank'a gelin, hayalinizdeki otomobile yeşil ışık yakın' sloganıyla duyurduğu taşıt kredisi kampanyası devam ediyor. Halkbank Taşıt kredisi kampanyası faiz oranları ve diğer detaylar bu haberimizde...

3 Ay Ödeme Yok! Sıfır Araba Almak İsteyenler için Taşıt Kredisi Kampanyası

3 Ay Ödeme Yok! Sıfır Araba Almak İsteyenler için Taşıt Kredisi Kampanyası

Halkbank'ın 'Yeşil Işık Taşıt Kredisi' kampanyası sürüyor. Halkbank'ın 'Siz de Halkbank'a gelin, hayalinizdeki otomobile yeşil ışık yakın' sloganıyla duyurduğu taşıt kredisi kampanyası devam ediyor. Bankanın resmi internet sayfasından yapılan bilgilendirmede, 0 km. ve 2. el araçlar için hayata geçirilen taşıt kredisi kampanyasında ilk ödemenin 3 ay ötelenebileceğine dikkat çekilirken, tutar ve ödeme koşullarıyla ilgili, "Bankamızdan kullanmış olduğunuz 20.000 TL* tutarındaki kredinizi, %1,79 faiz oranı ile 60 aya varan vade ve 596,16 TL taksitle ödeyebilirsiniz." denildi.

Halkbank Taşıt Kredisi Kampanyasında 20 bin TL'lik kredi çeken ve 60 ay vadeye yayan müşterilerin yıllık maliyet oranı yüzde 29'u buluyor. Yine ilgili taşıt kredisi kampanyasında 120 bin TL üzerindeki kredilerde vade sayısının 48 ay olduğuna dikkat çekiliyor. Halkbank 'Yeşil Işık Taşıt Kredisi' ile ilgili detaylı bilgilendirme ve başvurular şubeler vasıtasıyla yapılabiliyor. 

Taşıt Kredisi Çekmeden Önce Faiz Oranlarının Düşmesini Bekliyor

Son zamanlarda artan faizler bir çok sektörü etkilediği gibi otomotiv sektörünü de derinden etkilemiş durumda. Taşıt alımları için kredi çekmek isteyen vatandaşlar faizlerin düşmesini beklediğine dikkat çekerken, satış yapan işletmeler de faiz oranlarının kendi sektörlerine büyük darbe vurduğunu söylüyor.