3 Ağustos Pazartesi Bankalar , Borsa İstanbul Açık mı? EFT, Hisse İşlemleri Ne Zaman Yapılacak?

3- 4 Ağustos 2020 günlerinde borsa istanbul açık olacak mı? Bankalar 3-4 Ağustos 2020 günü açık olacak mı? EFT işlemleri ne zaman hesaba geçer? Hisse senedi işlemleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

3 Ağustos Pazartesi Bankalar , Borsa İstanbul Açık mı? EFT, Hisse İşlemleri Ne Zaman Yapılacak?

3 Ağustos günü bankalar ve borsa açık mı?

Kurban Bayramı 'nın ilk gününü geride bıraktık. Bayramın ilk gününü geride bırakmamız ve hafta sonunun gelmesi ile birlikte vatandaşlar Pazartesi günü bankaların açık olup olmayacağını , borsanın pazartesi günü açık olup olmayacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda vatandaşların merak ettiği bu sorulara cevap vermeye çalıştık. 

4 GÜN TATİL

31 Temmuz günü Kurban Bayramı başladı. Kurban Bayramının ilk günü resmi tatil. Bayram tatili 4 gün olması nedeniyle Pazartesi günü de resmi tatil. 

Kurban Bayramı tatili dün arife günü ile öğleden sonra başladı ve Pazartesi günü sona erecek ve Salı günü mesai başlayacak. 

BANKALAR AÇIK MI?

3 Ağustos 2020 günü Kurban Bayramı 'nın son günü olacak.  Kurban Bayramı 'nın son günü olması nedeniyle resmi tatil devam edecek. Resmi tatil olması nedeniyle de bankalar kapalı olacak.

BORSA İSTANBUL AÇIK MI?

Borsa yatırımcılarının en çok merak ettiği konı ise 3 Ağustos 2020 günü borsaların Borsa İstanbul 'un açık olup olmayacağı konusu oldu. 

3 Ağustos 2020 Pazartesi günü resmi tatil olması nedeniyle borsalar kapalı olacak ve hisse senedi işlemleri yapılmayacak.

HİSSE ALIMI NE ZAMAN?

Hisse senedi alımları, hisse işlemleri 4 Ağustos Salı günü yapılabilecek. 

Bankalar 4 Ağustos günü açılacak ve EFT'ler 4 Ağustos 'ta hesaplara geçecek. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA