25 yaş altı gençlere 1.250 TL destek ödemesi! Belgesini getiren yardımı kapacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öğrencilere yardım yapmaya devam ediyor. Başvuran herkese 1250 TL yardım!

25 yaş altı gençlere 1.250 TL destek ödemesi! Belgesini getiren yardımı kapacak

Öğrencilik zamanında geçimin oldukça zor olması sebebiyle öğrencilere verilen destek ödemeleri de dikkat çekmektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından öğrencilere burs veriliyor. Verilen burs sürekli olmamakla beraber memleketinden ayrı olan öğrencilere sunulmaktadır. 

Bayramın gelişiyle tüm öğrenciler memleketine gitmek için ek ödeme yolları aramaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada öğrencilere 1250 TL'lik yol desteği verilmekte. Verilen ödeme ile ilgili detaylar belli oldu. Tüm bu detaylar hakkında bilgi edinip başvuru şartlarını öğrendiğiniz takdirde siz de ödemeden faydalanabilirsiniz. 

Öğrencilere 1250 TL Yardım Veriliyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından öğrencilere 1250 TL para verilmektedir. 25 yaşın altındaki gençlere verilen bu ödemeden faydalanmak için öğrenciler farklı yerde eğitim görüyorsa memleketine gidecekse bu ödemeden faydalanabilir. 

Öğrenci destek

Verilen destek ödemesinde öğrencinin yılda dört kez bilet hakkı bulunmakta. Bu biletlerden ikisi gidiş, ikisi dönüş amaçlı kullanılabilecek. Bu ödemeden faydalanmak için öğrencinin ya da ailenin bilet ve öğrenci durumuyla ilgili belgeler  talep edilmekte. Belgelerin öğrencinin adına olması önem arz etmektedir. Bu belgeleri tamamladıktan sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına başvurunuzu yaparak siz de bilet parası adıyla bilinen bu destekten faydalanabilirsiniz.