22 Bin Kişi Başvurdu, 4 Bin Kişi İşe Yerleştirdi

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde belediye tarafından kurulan istihdam masasına 4 sene içerisinde 22 bin kişi başvuru yaptı, başvuru yapanların 4 bini işe yerleştirildi.

22 Bin Kişi Başvurdu, 4 Bin Kişi İşe Yerleştirdi

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde belediye başkanlığınca kurulan istihdam masasına 4 sene içerisinde 20 binin üzerinde başvuru yapıldığı, başvuru yapanların 4 binin çeşitli iş yerlerine yerleştirildiği öğrenildi.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI CEP TELEFONUNA İNDİRMEYİ UNUTMA.İNDİRMEK İÇİN TIKLA.

MEMUR ALIMLARI, ASKERİ PERSONEL ALIMLARI, ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARIYLA İLGİLİ KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK, SORU SORMAK İÇİN TIKLA VE SEN DE KATIL.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İki havuzumuz var. Bir havuzda iş Cratosslot arayan vatandaşlarımız, bir havuzda eleman arayan firmalarımız. Bilgisayarda iş arayanların tüm bilgileri yer alıyor.

Oluşturulan sistem ile işveren ve iş arayan vatandaşın özellikleri tutuyorsa eşleşiyor. İstihdam masamız, arkadaşımız için hemen o firmaları arıyor. 'Size şu nitelikte arkadaşı gönderiyoruz.' diyor. Şu ana kadar 22 binin üzerinde iş arayan vatandaşımız müracaat etti. 4 binin üzerinde kardeşimizi Bursa'nın çeşitli firmalarında iş sahibi yaptık. İşe girenlerin yüzde 10'u engelli vatandaşımız. Geriye kalan sayının da yüzde 50'si kadın, yüzde 50'si erkek. Biz iş arayanlarla işveren arasında köprü olduk." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA