2021 Öncesi Acil Nakit Para İhtiyacı Olanların Başvuruları Alınıyor! Vakıfbank Kredi Kampanyası Sürüyor

Vakıfbank'ın 2021 yılı öncesi başlattığı yeni yıl kredi kampanyasına başvurular devam ediyor. Tüm ihtiyaçlar için 36 aya varan vadeler, düşük faiz oranları , esnek ödeme imkanları sunan yeni yıl kredisi için kamu personelleri, özel sektör çalışanları ve emekliler başvuru yapabiliyor.

2021 Öncesi Acil Nakit Para İhtiyacı Olanların Başvuruları Alınıyor! Vakıfbank Kredi Kampanyası Sürüyor

Cep telefonu aracılığıyla da başvuru yapılabilen kredi kampanyasında başvuruların KREDİ, T.C. kimlik no, aylık gelir yazılarak 5724'e SMS şeklinde gerçekleşeceği belirtildi. Kredilerin, aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli, değişken taksitli ödenebileceğine yer verilen Vakıfbank duyurusunda, 36 aya kadar yeni yıl kredisi çeken vatandaşların %1.59 faiz oranıyla kredilerini kullanabileceği belirtildi.

Yeni yıl kredisi kampanyasında 3 bin ile 125 bin liraya kadar kredi çekilebileceğine vurgu yapılan Vakıfbank duyurusunda, vade aralığı 3-36 ay olarak belirlenmiş durumda. Detaylı bilgiye, https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2675&Exc=4216 adresinden erişim sağlanabilir.