2018 2. Buzağı Destekleri Ne Zaman Ödenecek? Bakan Pakdemirli Açıkladı

2018 2. dönem buzağı desteklemeleri hakkında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir açıklamada bulundu. İşte buzağı destek miktarı ve Bakan Pakdemirli'nin açıklaması ile son bilgiler.

2018 2. Buzağı Destekleri Ne Zaman Ödenecek? Bakan Pakdemirli Açıkladı

Buzağı desteklemeleri ne zaman ödenecek? Bakan açıkladı.

2018 2. dönem buzağı destek ödemeleri hakkında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 'den açıklama geldi. Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada buzağı destek ödemeleri sorularına cevap verdi.

BURCU KÖKSAL SORDU

TBMM 'deki bütçe görüşmelerinde konuşan Bakan Pakdemirli 'ye Burcu Köksal art arda buzağı destek ödemelerinin ne zaman yapılacağını  sordu. Art arda sorular sonrası Bakan Pakdemirli bir açıklama yaptı.

Bakan Pakdemirli  açıklamasında, "Ergene’yle ilgili konuysa hâlâ tamamlanmamış tesisler var ama şunu da söyleyeyim: Belediyelerin çoğu bizde olmamakla beraber, belediyelerin arıtma tesislerinin çoğunu biz yaptık ama belediyelerin hâlâ kanalizasyonla ilgili problemleri var, bunların da bir şekilde çözülüyor olması lazım. Bunları da unutmamamız lazım. Kalan tesislerle ilgili bütçelerimizi ayarladık, biz bitiriyor olacağız. İnşallah belediyeler de bizim kadar hızlı olur. Bizde devamlılık esastır. Bakanların değişmesinin hiçbir önemi yok. Bizden önceki Değerli Bakanımızın yaptığı ve yapmaya söz verdiği her şey bizim de başımızla beraberdir." dedi.

BUZAĞI DESTEK ÖDEMELERİ

Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada buzağ desteklemeleri hakkında , "Buzağı desteklerini en yakın zamanda ödüyor olacağız." açıklamasını yaptı.

DESTEK MİKTARI

Buzağı destekleme miktarı şu şekilde;

- 4 Ay ve üzeri buzağılara 350 TL

- Soy kütüğüne kayıtlı    500 TL

- Döl Kontrollü Boğanın Yavrusu (ilave) 50 TL

- Yetiştiricilik Bölgesi İlleri (ilave)  200 TL

BUZAĞI DESTEKLEMELERİNDEN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN