2000 TL'ye Kadar Elektrik Borçları Silinecek

Elektrik piyasası kanunu ile bağlı kanunlarda ve 375 sayılı kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda kabul edildiği ve yasalaştı.  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen torba teklife göre Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş., TEDAŞ'a olan 2.000 lirayı aşmayan elektrik borçlarını silecek. Buna göre özelleştirilen limanların kira sureleri ise 49 yıla kadar uzatılacak.

2000 TL'ye Kadar Elektrik Borçları Silinecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulu, elektrik piyasası kanunu ile bazı kanunlarda ve 375 sayılı kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanun teklifini görüşmek amacıyla toplandı.

Elektrik Piyasasında Yeni Düzenleme Kabul Edildi 

Toplantıda alınan karar ile beraber elektrik piyasası kanunu ile bazı kanunlarda ve 375 sayılı kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda kabul edildi ve yasalaştı.

TEDAŞ'a Olan o Borçlar Silinecek 

Alınan karar ile beraber Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, TEDAŞ'a olan 2.000 lirayı aşmayan elektrik borçlarını silecek.