1994 ve sonrası doğanlar dikkat! Banka hesaba para yatıracak

Altı gün içerisinde kesinlikle bunu yapın! Yapı Kredi Bankası duyurdu! Detaylar haberimizde.

1994 ve sonrası doğanlar dikkat! Banka hesaba para yatıracak

Yapı Kredi Bankası müşterilerini memnun edecek yeni kampanyalar planlıyor. Yaşa bağlı indirimlerle öne çıkan bu promosyona Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanabilmektedir. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

YAPI KREDİ'DEN GÜNCEL KAMPANYA

Yapı Kredi Bankası 31 Mart'a kadar sürecek bir promosyon açıklaması yaptı. Açıklamada promosyona katılım için temel kriterler Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanmak ve kredi kartıyla ilk alışverişi yapmak oldu. Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlayan müşteriler yaşa bağlı indirimlerden faydalanabilmektedir. Örneğin 10 Ocak 1994 doğumlu müşterilere 2 bin TL tutarındaki alışverişlerde %30 indirim uygulanabiliyor. Bu, satın alma fiyatınızın %30'una kadarını kredi kartınıza iade edebileceğiniz anlamına gelir. Yapı Kredi Bankası kampanyalarının kendine özel kural ve koşulları ile süreç detayları bulunmaktadır. Bu kampanyadan yararlanabilmek adına müşterilerin öncelikle Yapı Kredi mobil uygulamasını indirmeleri ve "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımını tamamlamaları gerekmektedir. 

Yapı Kredi'den Güncel Kampanya

Ayrıca daha önce Yapı Kredi hesabı veya kredi kartı sahibi olan müşterilerin promosyondan yararlanamayacağı önemli bir ayrıntıdır. Promosyondan yararlanabilmek için müşterilerin Yapı Kredi Mobil'in referans kodu alanına kampanya kodunu girmeleri gerekmektedir. Ayrıca Yapı Kredi müşterisi olarak kaydolduğunuzda promosyon kapsamında kredi kartıyla yapacağınız alışverişler 31 Mart 2024 tarihine kadar değerlendirilecektir. İndirim yenileme süreci ve diğer tüm önemli bilgileri Yapı Kredi Bankası'nın resmi açıklamasında bulabilirsiniz.