18 Yaşını Geçenlere Bayram Öncesi Faizsiz 5 Bin TL Veriliyor

İki bankadan bayram öncesi faizsiz 5 bin TL'lik nakit avans için başvurularının başladığına dair son dakika açıklaması geldi.

18 Yaşını Geçenlere Bayram Öncesi Faizsiz 5 Bin TL Veriliyor

İki banka tarafından yapılan bi son dakika açıklamasında faizsiz 5 bin TL verileceğini bilgisi geldi.18 yaşını geçen herkesin başvuru yapabileceği kampanyanın 15 Haziran tarihine kadar süreceği ve başvuruların telefon üzerinden yapılabileceğine yer verildi. 

Bayram Öncesi Vatandaşa İyi Geldi

Kurban Bayramına 1 ay kala başlatılan kampanyaya şu ana  kadar çok sayıda vatandaş başvuru yaptı. Başvuru yapan vatandaşlar, 5 bin TL faizsiz avans alarak bayram harcamalarını yapıyor ve geri ödemeleri 6 ay vade ile geri ödüyor. 

Para Parayı Çeker Atasözünün Anlamı Ne Demek? Kısaca Atasözü Açıklaması


Cep Telefonu Üzerinden Başvuru

Yapı Kredi'nin ve Garanti BBVA'nın bayram öncesi başlattığı kampanyaya cep telefonunuzdanda başvuru yapabilirsiniz. İşte başvuruya dair bilgiler:


Garanti Bankası'dan  5 Bin TL

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada 5 bin TL nakit avans başvuruların 15 Haziran tarihine kadar alınacağına yer verilirken kampanya başvurusu hakkında, "Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını izleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayan müşterilerimiz kredi kartı başvuruları onaylandığında faydalanabilir" ifadelerine yer verildi. 

Cep telefonu üzerinden banka müşterisi olduktan sonra 2 hafta içinde bankanın internet bankacılığı sayfasından bireysel kredi kartı başvurusunda buunup 5 bin TL'den faydalanabilirsiniz. 

Yapı Kredi'den 5 Bin TL

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada "Hızlı nakit ihtiyaçlarınız için 5000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans fırsatı Yapı Kredi'de." ifadeleri ile yayınlanan açıklamada kampanyanın 15 Haziran tarihine kadar devam edeceğine yer verildi. 

Söz konusu 5 bin TL'lik faizsiz avanstan faydalanmak isteyenler için yapılan açıklamada, "Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kapsamında kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez faydalanılabilecektir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 5.000 TL’dir ve 5-12 ay arasındaki tüm vadelerde geçerlidir." denildi.