14 Kasım 2018 Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Piyasalarda son durum nedir? 14 Kasım 2018 Çarşamba günü dolar kuru, euro kuru ve altın fiyatlarında son durum ne? İşte piyasalarda son durum.

14 Kasım 2018 Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

14 Kasım 2018 döviz kuru ve altın fiyatları.

Ekonomik sıkıntılar, döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar nedeniyle vatandaşların en çok merak ettiği konu döviz kurları ve altın fiyatlarındaki son durum oldu. ,Biz de Kamubulteni.com olarak döviz kurundaki ve altın fiyatlarındaki son duruma haberimizde yer verdik.

İntegral tarafından yayımlanan tanıtım notunda şu ifadelere yer verildi:

“Bugün ABD cephesinde açıklanacak TÜFE rakamları paritenin sakinliğini bozabilir ancak bir trend değişikliğinin olmasını beklememekteyiz. Diğer yandan bu gece yarısı ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın bir panelde yapacağı konuşma küresel piyasalar tarafından önemle bekleniyor. Veri akışı ile haber akışlarına duyarlı olabileceğimiz bir ortam olabilir”

Söz konusu açıklama şu şekilde devam edildi:

“Dolar/TL’de 22 günlük ortalamasına denk gelen 5.5260 seviyesi direnç olarak izleniyor. Kurun bu direncin üzerinde ısrarcı olması yukarı yönde hareketini tetikleyebilir. Buna karşın, kurun rahatlayabilmesi açısından 5.30 seviyesinin altında kapanışların görülmesinde fayda var.”

DOLAR NE KADAR?

Dolar kuru son dönemlerde dalgalanma devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 5,30 TL seviyesine kadar düşen dolar kuru, Fed 'in faiz arttırımı beklentisi nedeniyle yükselmişti. Bugün piyasalardan alınan son bilgilere göre dolar kuru 5.48 TL seviyesinde seyrediyor.

EURO NE KADAR?

Euro kuru ise 6,19 TL seviyesinde seyrediyor.

ALTIN FİYATLARI

Kapalı çarşıda altın fiyatları ise son haftalardaki yatay seyrini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta 213 TL seviyesinde seyreden gram altın 212 TL seviyesinde. Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ile diğer altın cinslerinin fiyatlarında son durum şu şekilde;

Kamubulteni.com  | Ankara