1000 TL Yardım Başvuru Sonuç Ekranı Açıldı-Pandemi 1000 TL Ödenmeye Başladı

1000 TL Pandemi sosyal destek başvuru sonuç ekranı açıldı ve 1000 TL 'lik nakit yardımlar ödenmeye başladı. Peki başvuru sonuçları nasıl sorgulanacak? 1000 TL Pandemi sosyal destek başvuru sonuçlarına nasıl ulaşabilirim? Pandemi sosyal destek başvuru sonucu sayfasında kapsam dışına çıktı ne anlama gelmektedir? İşte 1000 TL pandemi sosyal nakdi yardım başvuru sonuç sorgulama sayfasının linki.

1000 TL Yardım Başvuru Sonuç Ekranı Açıldı-Pandemi 1000 TL Ödenmeye Başladı

1000 TL sosyal yardım sonuç sorgulama sayfası.

Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlar zor günler geçiriyor. Zor günler geçiren vatandaşlara devlet 1000 TL ödeme yapıyor. 3. faz ödemesi için başvurular e Devlet kapısı üzerinden alınıyor. Başvurular devam ederken sonuçlar açıklanmaya başladı. 

Kadın erkek diğer başvuru yapanlarla bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI AÇIKLADI

e Devlet kapısında yer alan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama sayfasında sonuçlar kamuoyuna duyurulmaya başlandı. Sonuçların açıklanmasının ardından vatandaşların en çok araştırdığı konu , başvuru sonuçlarının nasıl sorgulanacağı konusu oldu. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda başvuru sonuçlarının sorgulanacağı linke yer verdik.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

E Devlet kapısı üzerinden yapılan açıklamada başvuru detayları ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

BAŞVURU ŞEKLİ

1000 TL korona yardımı başvurusu e Devlet kapısı üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların 

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu

Yukarıdaki linke tıklayın ve açılan sayfada KİMLİĞİMİ ŞİMDİ DOĞRULA kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra devam eden adımları takip edin.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANMAYA BAŞLADI

1000 TL korona nakdi yardım başvuru sonuç sayfası açıldı. Başvuru sonucunu sorgulamak isteyen vatandaşlar aşağıda linke gidecek.

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-sosyal-yardim-bilgileri-sorgulama

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada ŞİMDİ KİMLİĞİMİ DOĞRULA yazan kısma tıklayın. Açılan sayfada Tc kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra açılan ekranda başvuru sonucunuzu görebilirsiniz.

Kapsam dışına çıktı ne demek: Kapsam dışına çıktı , başvurunuzun iptal olduğu anlamına gelmemektedir. Başvuru SYDV tarafından değerlendirilecek ve sonuç açıklanacak. 

Sonucunuz olumlu olduğunda yukarıdaki ekranda yazanlar olacak.

DİĞER SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA VE YENİ DESTEKLERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN