10 Bin TL Temel İhtiyaç Desteği Kredisi Başvuru Sonuçları ve Şartları Hakkında Açıklama

Son dakika haberi: Temel İhtiyaç Desteği kredisi başvuru sonuçları hakkında açıklama geldi. Yapılan açıklamada sonuçların açıklanması süreci ile başvuru yapan kişi sayısına dair detaylara yer verildi.

10 Bin TL Temel İhtiyaç Desteği Kredisi Başvuru Sonuçları ve Şartları Hakkında Açıklama

Temel ihtiyaç desteği kredisi hakkında açıklama.

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Cnn ekranlarında Gözde Atasoy 'un konuğu oldu. Burada gündeme ilişkin, ekonomik tedbirlere ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Üstünsalih, temel ihtiyaç desteğinin kimlere verileceği ve başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorularını da yanıtladı.

KİMLERE VERİLECEK?

Temel ihtiyaç desteği kredisi kimlere verilecek? Kimler bu destekten faydalanabilecek? Ödemeler ne zaman yapılacak?  sorularına Üstünsalih şu şekilde cevap verdi:

"Bireysel Temel İhtiyaç Desteği paketimizi özellikle düşük gelir grubunda yer alan müşterilerimizin finansmana erişimini kolaylaştırmak için açıkladı. Bunun için hane halkı gelirinin 5 bin TL 'nin altında olması gerekiyor. Bu kredimizi kullanan müşterilerimizden 6 ay boyunca ödeme almıyoruz. Ödemelerini de 36 aya eşit bir şekilde yayıyoruz. 

NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bu ürünümüzü kredi limiti 10 bin TL , şimdiye kadar 1.5 milyon başvuru aldık. Söz konusu destek temel ihtiyaçların karşılanması üzerine olduğu için de müşterilerimize dönüş yapabilmek adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 

Çok kısa bir süre içinde bu desteğimizi kullandırmaya başlayacağız. "

Kredi başvuru şekli için TIKLAYIN

GERİ ÖDEME NE KADAR?

Vatandaşlar 5, 7..5 ve 10 bin TL kredi başvurusu yapabilirler. Çekilecek kredi sonrası ilk 6 ay ödeme yapılmayacak. Kalan 30 ay boyunca da vatandaşlar aşağıdaki tutarları ödeyecek. 

Kredi faiz oranı : 0.49

BİR HAFTA OLDU

Başvurular 1 Nisan 2020 günü başlamıştı. İlk gün başvuru yapanların dahi sonuçları henüz açıklanmadı. Ancak 3 kamu bankası da , temel ihtiyaç desteği başvurularının sonuçlandırılması ve kredilerin hesaba yatması için yoğun çalışma içinde. Sonuçların kısa sürede açıklanması ve paraların hesaba yatması bekleniyor. 

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN