OHAL Sakalları ile Gündem Olan Aytuğ Atıcı Kimdir?

OHAL Sakalları ile Gündem Olan Aytuğ Atıcı Kimdir?

Son dakika : Kılıçdaroğlu 'na ilk rakip çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi 28-29 Mart 2020 tarihlerinde Olağan Kongre yapacak ve yeni genel başkan için seçimler yapılacak. Seçimlere kısa süre kala en çok merak edilen konu , genel başkanlığa kimlerin aday olacağı konusu oldu. 

Yapılan son dakika açıklamasında Aytuğ Atıcı 'nın genel başkanlık için aday olacağı bildirildi. OHAL ilan edildiği sürece sakallarımı kesmeyeceğim diyerek gündemde çok konuşulan ve OHAL 'in kaldırılmasına kadar sakallarını kesmeyen Atıcı 'nın genel başkanlığa aday olacağı bildirildi.  Peki Aytuğ Atıcı kimdir?

Aytuğ Atıcı, Türk akademisyen ve siyasetçi. 23 Kasım 1964 tarihinde Adana 'da dünyaya geldi. İlk orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamlayan Atıcı, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ ni kazandı ve buradaki eğitimini 1987 yılında bitirdi. Aynı Fakültede 1996 yılında doçent olan Atıcı,

Eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, 28-29 Mart tarihinde yapılacak CHP Olağan Kongresi'nde Genel Başkanlığa aday olacağını açıkladı. Atıcı, konuyla ilgili Mersin İl Başkanlığı'nda saat 12.00'de basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi

Son dakika haberi: CHP 'de kongre hazırlıkları devam ederken Kılıçdaroğlu 'na ilk rakip çıktı. Peki Aytuğ Atıcı kimdir? Nerelidir?