Muharrem İnce Kimdir , Aslen Nerelidir?

Muharrem İnce kimdir? Muharrem İnce aslen nerelidir? İnce kaç yaşındadır? Daha önce hangi görevleri yaptı? İşte Muharrem İnce 'nin biyografisi.

Muharrem İnce Kimdir , Aslen Nerelidir?

Muharrem İnce kimdir , nerelidir? 

Rahmi Turan, Beştepe 'ye giden CHP 'li ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etti. Bu açıklama sonrası Muharrem İnce kimdir sorusu çokça aranmaya baladı. Peki Muharrem İnce kimdir ? Nerelidir?

4 Mayıs 1964 tarihinde Zekiye - Şerif İnce çiftinin çocukları olarak Yalova 'nın Elmalık köyünde doğan Muharrem İnce, ilk ve ortaöğrenimini burada tamamladı.

İlk ve ortaöğreniminin ardından İnce,  Bursa Uludağ Üniversitesi 'nde Fizik Kimya öğretmenliği bölümünü okudu. 

Daha sonra Fizik öğretmeni olarak göreve başlayan Muharrem İnce , okul müdürlüğü görevini de yaptı. Bu görevlerinin yanı sıra İnce, özel dershanelerde öğretmenlik görevlerini yaptı. 

Daha sonra Yalovaspor 'un basın sözcülüğü görevini bir süre yapan İnce, Yalova Atatürkçü Düşünce Derneği il başkanlığı görevini de bir müddet sürdürdü.

2002 tarihinde yapılan genel seçimlerde CHP Yalova Milletvekili seçilen İnce , 2007 genel seçimlerinde partisi tarafından aday gösterildi ve meclisteki koltuğunu korudu. 

TBMM'de 25 Aralık 2009'da bir konuşma yapan Muharrem İnce  Adalet ve Kalkınma Partisi Hükümetinin 7 yılda yaptığı çalışmalarını 10 dakikada özetlediği konuşma  ile adındna çokça bahsettirdi. Bu konuşma internet üzerinde binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

13 Haz 2011 tarihinde yapılan  seçimlerde 'de milletvekili seçilen Muharrem İnce  24. Dönemde Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Türk Grubu Üyesi oldu.

Ülkü İnce ile Evli olan Muharrem İnce Salih Arda İnce adında bir oğlu vardır.

Muharrem İnce 2012 yılında "Buyurun Sayın İnce" adlı bir kitap yazmıştır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA